Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a baj a szélsőjobboldallal?

Mi a baj a szélsőjobboldallal?

Figyelt kérdés
Kinek mi ellenszenves velük szemben és ki támogatja ezt az ideológiát?

2014. jan. 22. 00:33
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
A szélsőjobb a benzinzabáló környezetszennyező kocsikat szereti, mert az a férfias, a hatástalan, elavult füstölgő belföldi gyárakat, mert az a hazafias, demográfiailag megtiltaná a kivándorlást, az abortuszt és büntetné a homoszexualitást.
2014. jan. 22. 16:26
 12/25 anonim ***** válasza:
Így van a szélsőjobb nem ért semmihez, csak a kisebbség üldözésével foglalkozik, semmi mással, de már amúgy is csökken a támogatottságuk, nem viszik sokra.
2014. jan. 22. 21:22
 13/25 anonim ***** válasza:

Remélem itt sokan nem a Jobbikkal hasonlítsák a szélső jobbot. Ugyan is, ha sok komment erre irányul, nem lenne rossz ha Facebbok-on és youtube-on, ezeken belül is a megfelelő oldalakon szétnéznének, mert valamit félreértettek. És nem vagyok hülye:D ismerem őket láttam elég videót, úgy hogy tényleg...

Viszont ha tényleg szélső, mármint még szélsőbb-re gondoltatok, akkor nem szóltam mert persze van ilyen is.:)

kérdező: Tudja mit akar. Van programjuk... gondolom azt akarják. Na látod a többiek nem tudom mit szeretnének, mert hasonlót nem láttam tőlük.:P

+ csak 2010 óta szajkózzák ugyan azt:P

2014. jan. 23. 03:47
 14/25 anonim ***** válasza:
Mit tudnak a bolsevik patkányok az ország és a magyar emberek véleményéről amikor csak egymás hazugságait zabálják?
2014. jan. 25. 02:57
 15/25 anonim ***** válasza:
Nekem semmi. Igazából én még a kommunistákra sem haragszom. Soha sem volt egy ideológia tökéletes. Bár a tökéletes ideológia is a szélsőjobboldali alapokból indulna ki, hisz kell egy CSAK EGY fajból álló emberiség, ahhoz, hogy tovább tudjon fejlődni.
2014. febr. 1. 22:09
 16/25 anonim ***** válasza:

Semmi.

Szélsöbal.. Az embereket a lehető legnagyobb tudatlanságban és műveletlenségben kell tartani, mert így nem lesznek motiváltak magasabb ideálok és összetettebb tervek megvalósításában. Butítsd le az oktatásügyet, tedd korrupttá és hozd a működésképtelenség küszöbére. Egy ilyen iskolarendszer a közvélemény manipulálásának ideális eszköze.

2014. febr. 1. 22:29
 17/25 anonim ***** válasza:

ohhh bocs ezek a szelsosegesek..

https://www.youtube.com/watch?v=3u_Ujht6U4I

2014. febr. 2. 01:39
 18/25 anonim ***** válasza:
16.: most tudtam meg, hogy a Fidesz az egy szélsőbal párt. :D
2014. febr. 2. 07:44
 19/25 anonim ***** válasza:

Olvasom, hogy a libas ugyvedje beakarja tiltani a gágogást...

megtortenhet ha bizonyitani tudjak, hogy a libak rasszistak, vagy antiszemitak, esetleg forditott karjelzest hasznaltak.

2014. febr. 14. 18:59
 20/25 anonim ***** válasza:

Tudja -e,hogy a Dunába lövést kik honosították meg kis hazánkban?....

1919.-ben a Lenin-fiúk,akik bizony zömükben galíciai bevándorlók,vagy azok gyerekei voltak.A Lánchíd alatt volt egy emléktábla,amíg valakik össze nem törték,a két Hollánra emlékeztetett,akiket azért vertek össze és lőttek a Dunába,mert "burzsuj" képük volt.Szentendrén áll egy vaskereszt a Duna partján,ott a papot lőtték a vízbe, mert "csuhás" volt. De a vörös terror rémségeit nyugodtan lehet "relativizálni".

2014. febr. 14. 19:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!