Mi a baj a szélsőjobboldallal?
Remélem itt sokan nem a Jobbikkal hasonlítsák a szélső jobbot. Ugyan is, ha sok komment erre irányul, nem lenne rossz ha Facebbok-on és youtube-on, ezeken belül is a megfelelő oldalakon szétnéznének, mert valamit félreértettek. És nem vagyok hülye:D ismerem őket láttam elég videót, úgy hogy tényleg...
Viszont ha tényleg szélső, mármint még szélsőbb-re gondoltatok, akkor nem szóltam mert persze van ilyen is.:)
kérdező: Tudja mit akar. Van programjuk... gondolom azt akarják. Na látod a többiek nem tudom mit szeretnének, mert hasonlót nem láttam tőlük.:P
+ csak 2010 óta szajkózzák ugyan azt:P
Semmi.
Szélsöbal.. Az embereket a lehető legnagyobb tudatlanságban és műveletlenségben kell tartani, mert így nem lesznek motiváltak magasabb ideálok és összetettebb tervek megvalósításában. Butítsd le az oktatásügyet, tedd korrupttá és hozd a működésképtelenség küszöbére. Egy ilyen iskolarendszer a közvélemény manipulálásának ideális eszköze.
Olvasom, hogy a libas ugyvedje beakarja tiltani a gágogást...
megtortenhet ha bizonyitani tudjak, hogy a libak rasszistak, vagy antiszemitak, esetleg forditott karjelzest hasznaltak.
Tudja -e,hogy a Dunába lövést kik honosították meg kis hazánkban?....
1919.-ben a Lenin-fiúk,akik bizony zömükben galíciai bevándorlók,vagy azok gyerekei voltak.A Lánchíd alatt volt egy emléktábla,amíg valakik össze nem törték,a két Hollánra emlékeztetett,akiket azért vertek össze és lőttek a Dunába,mert "burzsuj" képük volt.Szentendrén áll egy vaskereszt a Duna partján,ott a papot lőtték a vízbe, mert "csuhás" volt. De a vörös terror rémségeit nyugodtan lehet "relativizálni".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!