Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Kedves munkanélküliek! Ti is...

Kedves munkanélküliek! Ti is szégyellitek magatokat?

Figyelt kérdés
[link]
2014. jan. 13. 13:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Olcsón kapnak sz@rt, de legalább van. Egy műfogsort csináltatni azárt húzós egy átlagos nyugdíjból márpedig normál esetben akkor lesz aktuális. Azért jönnek keletre. De minőségben elég távol van amit egy átlagos nyugati fogászatban kapnál arról nem is beszélve hogy mint írtam itt a elmaradott körülmények között azzal is számolni kell, hogy elkapsz valamit, vagy csak elbénázza az egyetemen átbukdácsolt orvoska.

2014. jan. 13. 14:52
 12/12 ConnectCare ***** válasza:

Ha már ennyire belementünk a fogászat témakörébe, az OEP finanszírozott sok helyen valóban eléggé szocreál körülmények közt van megoldva, de azért csak térítésmentesen jár egy csomó kezelés, a magánrendelések pedig szerintem elég csúcsak egyes helyeken. Elég guglizni, kismillió igencsak színvonalas rendelő van. Hátrányuk annyi, hogy a magyar pénztárcának igencsak fájdalmas árakon dolgoznak.

Egyébként szerintem szégyellniük egészen addig nem kell magukat a munkanélkülieknek, amíg annak érdekében, hogy ne a társadalom ellátásaitól függjenek mindent megtesznek. Talpalnak munkáért, tanulnak stb.. Aki erre sem képes, az viszont szerintem is elgondolkozhat egy kicsit magán, hiszen az már kicsit visszaélés a társadalommal szemben.

2014. jan. 13. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!