Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ki, miért lett euroszkeptikus?

Ki, miért lett euroszkeptikus?

Figyelt kérdés

Lehetőleg csak azok válaszoljanak, akik azok.

Én személy szerint azért, mert hibásnak találom az EU értékrendjét, hibásnak vélem a fontossági sorrendjüket.

Főként a liberális menekült és bevándorláspolitikájuk miatt.

Nekik fontosabb a menekültek tutujgatása, mint az, hogy Európa megőrizze európai jellegét és ne úgy nézzen ki, mint egy afrikai ország vagy Palesztina.

Én főleg ezért nem szeretem.

Magát az alapötletet jónak találom, hogy az európai nemzetállamok működjenek együtt és segítség egymást minden téren.

De, hogy a humanitás vagy mi a fene felülírja magát Európát az nem kóser.

Azok az országok oldják meg maguk a gondjaikat és ne a külföldi adófizetőktől várjanak segélyt meg befogadást és toleranciát.

2014. jan. 11. 15:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

'Örüljön, hogy benyomom egy felsőoktatási intézménybe, ami ráadásul ingyenes és nem kell mennie érettségivel hambit sütni vagy irodában robotolni.'

Csak nehogy visszaüssön később. Nem (csupán) az a fontos, ingyenes-e, hanem MIT oktat. Ha a rendszer iránti hűséget, nyakon öntve azzal a marxista anyaggal, amit 90 előtt rágtak a nebulók szájába, akkor a gyerkőc nem lesz más, mint a diktatúra imádója.

2014. jan. 14. 23:08
 12/12 anonim ***** válasza:
Még valamit árulj el, 1-es, ki volt az a politológus?
2014. jan. 14. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!