Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Egyesek miért adják fel...

Egyesek miért adják fel könnyedén őseink szent értékeit?

Figyelt kérdés

Gondolok itt a kereszténységre, összetartozásra, hazaszeretetre, nemzetszeretetre.

Ezek nélkül, hogy gondolják leginkább liberálisok és kommunisták, hogy tapon tud Magyarország maradni, ha a környező országok mind nacionalisták, erős keresztények? Miért nem fogják fel, hogy ezek feladása egyenlő az ország pusztulásával?!

2014. jan. 9. 19:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
83%
Őseink nem keresztények voltak, hanem pogányok. Én is az vagyok, tehát én nem adtam fel az elveiket. A túlzott nacionalizmus következményeit pedig Hitler már szemléltette.
2014. jan. 9. 20:38
 12/14 anonim ***** válasza:
31%
Milyen ősök, milyen szent értékeire gondolsz? Hunor s Magor két dalia.... az ősi etel-közi sámánista korra és értékekre gondolsz ?
2014. jan. 9. 21:19
 13/14 anonim ***** válasza:
7%

A kereszténység nem érték, hanem egy észveszejtő baromság minden istenhittel együtt.

A kommunizmus pont összetartozásra nevel, ellenben a jobbik fasizmus pont durva hierarchiára.

Nemzet... valójában ilyen a vlaóságban nem is létezik, pont, mint isten. Idealizmus, amely torz gondolatvilága segít a hatalomnak orránál fogva vezetni a birkákat.

Hazaszeretet? Nekem olyan jobbikos kretén ne papoljon hazaszeretetről, aki a népet megnyomorító királyság szimbólumait imádja, és olyan idolokat (horthy) reklámoz, akik 700.000 magyar állampolgár és katona haláláért felelősek a második világháború miatt, és akik hagyták megfagyni a 2. magyar hadsereget a Donnál.

A környező keresztény és nacionalista országok ugyanolyan nyomorultak, mert ott is kapitalizmus van.

Az ország nagytöbbségének jóléte eddig kizárólag a szocializmus alatt növekedett. horthy alatt 3 millió koldus volt, meg meg 4,6 millió. Minden más csak duma.

2014. jan. 10. 15:46
 14/14 anonim ***** válasza:

Az őseink pogányok voltak.

A liberálisok is keresztyének.

2015. aug. 8. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!