Miért szapulja a kivándorolt magyarok többsége az itthon
maradtakat?
Figyelt kérdés
Teljesen normális, általam -eddig- intelligensnek tartott mérnökember, aki 12-ből 11 hónapot Nagy-Britanniában dolgozik, tegnap a beszélgetésünk során (többedmagunkkal voltunk) olyanokat vágott a fejünkhöz, hogy micsoda szar emberek vagyunk, amiért kiszolgáljuk ezt a rendszert. Meg ha nekünk jó rabszolgabérért dolgozni, akkor sose fog változni itthon semmi. Meg legyünk okosabbak az aljanépségnél, aki itthon él, és menjünk ki mis is. Régebben kollégák voltunk. Nekem ebből az jött le, hogy nagyon utálja kis hazánkat, meg az itt lakó embereket. Miért?
Jah, hát ha önigazolást keresel (= arra vágysz, hogy itt megmondják, hogy neked van igazad) akkor hajrá.
Azt hittem a kérdésed arról szól, hogy *mások* miért gondolják ezt vagy azt (én legalábbis így értettem a kérdést), de valójában te csak pár embert akarsz magad köré gyűjteni, akik megerősítenek abban, hogy az általad felvázolt emberek mennyire bunkók.
2014. jan. 5. 10:06
22/26 A kérdező kommentje:
# 21 Nem keresek semmit, most mondtam, hogy szerintem igazam van, és nekem ez elég is ahhoz, hogy ne nézzem hülyének saját magam. Az sem érdekel, hogy mások miért gondolják ezt (vannak tippjeim, de ez messzire vezetne). Leginkább figyelmeztetni akarok mindenkit ezzel a jelenséggel kapcsolatban.
Szóval ne tévesszen meg, hogy kérdés formájában írtam le, attól még tény.
2014. jan. 5. 10:12
23/26 A kérdező kommentje:
Egyébként meg cáfolj rá,, ha ilyen nagyokos vagy: miért hallgassam, hogy mások kutyamód beszélnek velem, szidalmaznak, mert itthon élek?
2014. jan. 5. 10:12
24/26 A kérdező kommentje:
Egyszóval: miért nincs igazam, miért nincs jogom megvédeni magam, meg a többi 9870000 embert, aki egyelőre itthon tengeti a napjait?
2014. jan. 5. 10:13
25/26 anonim válasza:
Én még egy ilyet nem ismerek, semmi ilyesmit nem hallotam. Persze psziopaták, beképzelt buta emberek vannak a kivándorlók és a hazaiak között is. Tehát előfordulhat, hogy valaki lenézi a szomszédját, rokonát, kollégáját.
2014. márc. 13. 07:18
26/26 anonim válasza:
Végigolvastam a kommenteket. Inkább azt látom, hogy leginkább a kérdezőben van rengeteg keserűség és irigység. A legtöbb kivándorló elboldogult otthon is valahogy, általában nem túl jól -mivel akkor inkább otthon marad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!