Miért szapulja a kivándorolt magyarok többsége az itthon
maradtakat?
Figyelt kérdés
Teljesen normális, általam -eddig- intelligensnek tartott mérnökember, aki 12-ből 11 hónapot Nagy-Britanniában dolgozik, tegnap a beszélgetésünk során (többedmagunkkal voltunk) olyanokat vágott a fejünkhöz, hogy micsoda szar emberek vagyunk, amiért kiszolgáljuk ezt a rendszert. Meg ha nekünk jó rabszolgabérért dolgozni, akkor sose fog változni itthon semmi. Meg legyünk okosabbak az aljanépségnél, aki itthon él, és menjünk ki mis is. Régebben kollégák voltunk. Nekem ebből az jött le, hogy nagyon utálja kis hazánkat, meg az itt lakó embereket. Miért?
Én például k.urvaélet, hogy megtisztelném annyira a saját szülőországomban élő embereket, hogy legalább külön nem szivatom őket azzal, hogy mennyire szerencsétlenebbek nálam, ha már 30 évig az "ő kenyerüket zabáltam".
2014. jan. 4. 12:41
12/26 anonim válasza:
Gondolom keserűséggel töltötte őt el, hogy nem tudott itthon boldogulni és ez átcsapott ilyen lenézésszerűségbe.
Néha belőlem is kijön, hogy mennyire nem szeretem a legtöbb itt élő embert, mert kicsinyesek, kötekednek és mások szekálásával vannak elfoglalva ahelyett, hogy próbálnák jobbá tenni a dolgokat. Ilyenkor én is dühös vagyok rájuk és lenézem őket.
2014. jan. 4. 13:01
13/26 anonim válasza:
ez nem igaz, a kivándoroltak többsége nem szapulja az itt maradottakat, csak a libsi és kommunista érzelmű kivándorlók, de nm csoda hogy ezek a rétegek szapulják, míg Magyarországon voltak addig is csak a magayrokat mocskolták!
2014. jan. 4. 13:18
14/26 A kérdező kommentje:
# 13 Mivan???
2014. jan. 4. 14:37
15/26 A kérdező kommentje:
# 12 Hát ha ilyenkor zusammen az összes magyar embert utálod, akkor jó nagy hülye vagy te is. A többség szerintem nem ilyen. Éppen ezért zavar, amikor beszólnak olyasmire, ami nem az én hibám, vagy még csak nem is az én dolgom. Még egyszer: mi közöm nekem ahhoz, hogy Orbán Viktor mit csinál? Még csak nem is rá szavaztam. Miért én vagyok sz.arrágó, ha az országom nem tud normális fizut adni az általa kitermelt mérnököknek?
2014. jan. 4. 14:41
16/26 SoundscapeToArdor válasza:
Mert odakintről könnyű már ugatni, miután van már biztos állása, biztos lakhelye. Volt esélye kimenni, és úgy tűnik elégedett is az ottani életével, de nehogy már ez feljogosítsa arra, hogy azokat szapulja, akik nem tudnak kimenni, vagy egyszerűen nem akarnak, mert még valami mindig jobban köti őket ide, minthogy elinduljanak.
2014. jan. 4. 16:47
17/26 anonim válasza:
Mert az ilyenek azt hiszik, hogy most már ők sz.rták a spanyolviaszt mert "elit kifeldi" munkájuk lett.
Az ilyeneket mocskosul utálom, és akkor még néhányan ájuldoznak, hogy miért is utálják azokat akik "kimenekültek"!
Én a helyedben helyretenném a "mérnökúr" lepénylesőjét, és az ilyen ne is jöjjön vissza.
2014. jan. 4. 18:26
18/26 anonim válasza:
"A másik pedig, hogy sok kitelepülő az itt maradók egy része miatt menekül külföldre. Vagy ha eredetileg nem is, odakint egy gyökeresen más, emberibb hozzáállást tapasztal az itthoninál. Ha azért költöztek ki, mert elégedetlenek voltak az ország állapotával, a kinti állapotok megismerése után egyenesen csalódottak lesznek."
Az még senkit nem jogosít fel az agyatlan fröcsögésre!
2014. jan. 4. 18:29
19/26 A kérdező kommentje:
# 17 Én is mérnök vagyok, nem ezen van a hangsúly. Az infós ismerősöm ugyanilyen attitűddel beszél velünk, itthon maradtakkal. Mintha a sz^arhoz beszélne.
2014. jan. 5. 09:43
20/26 A kérdező kommentje:
Pedig szerintem lényegesen rosszabbul keres, mint a fent említett mérnök kollega.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!