Miért hazudják egyesek, hogy Magyarországon nincs keresztényüldözés, kereszténygyűlölet, mikor "Lefejezték és leköpték a betlehemi Jézust Szentendrén"?
Ezt biztos valami libsik csinálták, az ő nagy toleranciájuk eddig vezet! A keresztényeket üldözik, leköpik a keresztény jelképeket! A libsik bort isznak és vizet prédikálnak!
"De, ha keresztény jelképeket rongálnak tudatosan, akkor azt már tűrni kell, de még ki sem szabad mondani, mert felháborodtok!"
Nem vagyok sem keresztény, sem zsidó, ateista vagyok, és elítélem mind a keresztény mind a zsidó jelképek megrongálását. Ha valaki kimondja, hogy megrongáltak egy keresztény jelképet, a legkevésbé sem háborodok fel azon, hogy kimondták, mivel ez tény. Inkább azon háborodok fel, hogy te a kereszténység nevében elkezdesz kötekedni, és nem vagy hajlandó meghallgatni a másik fél véleményét, hanem helyette sértődött ovisként ismételgeted a saját igazadat bármiféle érvelés nélkül.
Én például elítélem az ilyen rongálást, mert elég elmebetegnek kell lenni ahhoz, hogy valaki ilyet csináljon, de őszintén szólva örülnék neki, ha már nem lennének vallások.
Mellesleg szeretnélek tájékoztatni, kedves barátom, hogy ezzel az egész hőbörgéssel és vajúdással csak a keresztényeket teszed nevetségessé és azok, akik eddig lenézték őket a mesebeli képzelgéseik miatt, most már tudat alatt valamennyire a te fröcsögéseddel is fogják azonosítani őket.
Dont feed the troll :D
Ez annyira egyértelmű, ne válaszoljatok már neki :D
"A keresztény európa úgy sem fogja elhagyni gyökereit"
Európa nagy betű. Európának görög és római gyökerei vannak, és azokhoz mindmáig hű maradt. Ennek része a vallási és nemzeti sokszínűség. Sajnos több mint egy évezredig a kereszténység volt a szinte kizárólagos vallás, érthető hogy egyből keresztényüldözésről kezdenek el hörögni, amikor egy kicsit veszít a népszerűségéből. Ja, az Illuminátusok.
A szentendrei tett egy vandál tett volt, amit minden értelmes ember elítél. Ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!