Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mitől félnél jobban egy...

Mitől félnél jobban egy csapat gárdistától vagy egy horda etnikumtól?

Figyelt kérdés

Az októl, vagy okozattól félnél-e jobban?

(Persze nem kell félni feltétlen)

2013. dec. 28. 22:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
90%
Cigányokkal vannak rossz tapasztalataim, gárdiszákkal nincsenek.
2013. dec. 28. 23:42
 12/25 anonim ***** válasza:
59%
Gárdistáktól miért kellene félni? Ők épp a közbiztonságot tartják fenn.
2013. dec. 28. 23:49
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Az első verzió elől nem kellene átmennem az utca túlsarkára!

Utóbbiak még az élő fába is belekötnek.

2013. dec. 28. 23:54
 14/25 anonim ***** válasza:
4%

""horda" etnikum egy csoport öltönyös üzlet vagy más normálisan viselkedő ember akkor nem félnék tőlük.

Ha a "horda" gárda idióta kopasz mindenkibe belekötő csoportból állna akkor pedig félnék tőlük.

Eltérő esetekben pedig fordítva"

Megérdemelnéd te és a hozzád hasonlóak, hogy egyszer kipróbáljátok a különbséget a 2 között!

Én akkor is elmernék a "gárdistahorda" közt menni, hogy mivel sokat melózom a napon így kissé barnább a pofám nyáron, de utóbbi közt semmiképpen.

2013. dec. 29. 00:04
 15/25 anonim ***** válasza:
73%
Egyértelműen az etnikumtól félnék jobban.
2013. dec. 29. 00:09
 16/25 anonim ***** válasza:
A horda akiről te beszélsz kérdező,azok csak rombolni,kötekedni,keménykedni tudnak,mert ugye mi máshoz értenek a c*gányok!Az ember fél tőlük!Viszont pont emiatt jöttek létre a gárdisták.Ők védenek ,és ezért nem félnek tőlük az emberek.Azért hányszor előfordult,hogy véletlen kis baleset történt(gondolok itt mikor elütött 1 családapa 1 rom* kisgyereket és semmi baja nem lett) és az egész cig . telep ráment szegényre és agyonverték a saját gyerekei előtt.Ez több esetben is előfordult,de fordítva soha!!
2013. dec. 29. 04:10
 17/25 anonim ***** válasza:

A gárdisták védenek??? Ne röhögtess már mit védene az a szerencsétlen banda? Nincsenek is, nem is lehet őket látni.

Engem még sose védtek meg semmitől. Egyik se jobb a másiknál. Egy ugyan ilyen kérdést nem rég már raktak fel nem tom mi az értelme, talán az h megpróbálja bebizonyítani h a gárda jó vagy én nem tom. Hál istennek nem járok olyan területen h ezekkel legalja csoportokkal találkoznék így nem kell félnem egyiktől se.

2013. dec. 29. 09:41
 18/25 anonim ***** válasza:
54%
Becsületes, normális embernek nincs oka félni a gárdistáktól. Bárcsak mindenhol ott lenne a gárda, mert a rendőrségre nem számíthatunk!
2013. dec. 29. 10:43
 19/25 anonim ***** válasza:
41%

Körülbelül erre lehetett számítani. Szinte mindenki ette a csalit.

Ez egy provokatív és ostoba gyűlölködő gárdista kérdés. Önmagát máris okozatként aposztrofálja. Nem az, hanem egy tudatlan gyűlölködő, akinek a jelen rendszer lehetőséget teremtett a megnyilvánulásra.

És mi van barátocskám, ha én "etnikum" alatt zsidókat, szlovákokat, horvátokat, szerbeket, németeket, oroszokat, vagy másokat értek? Mert ők is élnek ám itt!

2013. dec. 29. 10:50
 20/25 anonim ***** válasza:

Attól függ hány darab cigány.

2. darab közepes termetű, nem kigyúrt kancigánnyal elbírok.

Volt már hasonló esetem.

Nem vagyok az a kis nyuszi, aki hagyja magát.

Egész kiskölyök korom óra tanulok küzdősportot, emellett edzek is rendesen.

Gárdistáktól nem félek, sem a neonáciktól, skinheadektől.Bár ez utóbbi kettőnél, előfordul a hangoskodás meg a részegeskedés, amit nem igazán szeretek.

2013. dec. 29. 10:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!