Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ciki, ha 15 évesen érdekel a...

Ciki, ha 15 évesen érdekel a politika?

Figyelt kérdés

2013. dec. 28. 18:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem .Képben kell lenni.
2013. dec. 28. 18:13
 2/7 gömbicica válasza:

nem! csak belemerülni nagyon nem érdemes.

nekem legalábbis: ha nagyon képben vagyok kész idegbaj!!!

2013. dec. 28. 18:27
 3/7 anonim ***** válasza:
45%

15 évesnek képben lenni? Minek?

Csajozásnál / pasizásnál ne politizálj semmiképp, mert a jelenlegi fiatal generáció 90%-a messziről elkerüli a sok okostojást a " nagy házikóból. "

2013. dec. 28. 18:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Én 12 évesen kezdtem. :P Nem egy átlagos érdeklődési kör ebben a korban, de nem ciki.Viszont villogtatni vele valóban nem nagyon lehet.
2013. dec. 28. 18:49
 5/7 szántóvető ***** válasza:
cikinek számít,a barátaid előtt jobb ha eltitkolod.a felnőttek kinevetnének úgyhogy hanyagold egyenlőre.
2013. dec. 28. 18:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Nagyon jó, ha érdekel a politika, csak 15 évesen inkább tanuld, mintsem konkrét kinyilatkoztatásokat tegyél eszmék mellett, mert később meg fogod bánni.

És ne kövess el olyan nagyképűséget, mint a 15 éves jobbikosok, akik már mindentudónak hiszik magukat, mert olvastak baromságokat a kurucinfon. Komoly forrásokból tájékozódj és legyél politikailag művelt. Olyan nincs, hogy beleszólsz a politikába anélkül, hogy olvasnád a Kommunista Kiáltványt vagy Lenintől az Imperializmus mint a kapitalizmus legfelsőbb fokát.

2013. dec. 28. 19:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Miért lenne ciki? Inkább dicséretes, hogy vannak olyan fiatalok, akiket érdekel, hogy mi zajlik a világban. Jó, ha már első választóként képben leszel a dolgokról.
2013. dec. 28. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!