Hogyan tudok belépni egy politikai pártba?
Figyelt kérdés
Ha politikus akarok lenni,akkor úgy tudom előbb egy pártba kell belépni,de ez hogyan működik? Van rendes állás interjú,és ha igen,akkor hol kell jelentkezni,vagy hogy megy ez?2013. dec. 15. 16:18
1/2 anonim válasza:
Elmész az orvoshoz, megkéred, hogy operálja ki a gerincedet. Ez minden pártnál belépési feltétel.
2/2 anonim válasza:
Szerintem először is menj fel a honlapjukra, vagy keresd fel a helyi irodát. Itt valószínűleg találsz belépési nyilatkozatot, kitöltöd, befizeted a tagdíjat.
Ezután jön az, hogy sok-sok időt beleölsz a kampányba, mész házhoz csengetni, aláírást gyűjtesz, plakátolsz. Így talán feljebb is juthatsz. A vezetésnek ellent nem mondunk soha, a parancsot végrehajtjuk. Ha ismersz valakit fentről, vagy elég sokat dolgozol, előbb-utóbb még jelölt is lehetsz. Ha máshol nem, önkormányzati képviselőnek.
Szerencsére nem vagyok párttag, ezt tuti nem tudnám csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!