Minek köszönhető a keresztényellenesség?
Akár milyen műsort, filmet nézek, a vallások közül 90%-ban a kereszténység van a leginkább vegzálva, parodizálva.
Legutóbb az Indexes képen ment a lázadás, ahogy Jézust fikázták a liberálisok, akik a minden belefér, míg másnak nem ártunk elv szerint élnek(na persze)
De érdekes mód egyszer nem láttam még, h az izraelitákból csináltak volna viccet.
A régebbi iszlámos karikatúrából is milyen balhé volt?
Múltkor volt itt egy kérdés, valaki zsidó karikatúrát akart készíteni és ötleteket várt.
Hiába mondta, h csak humor, teljesen fel voltak lázadva egyesek.
Később vagy egy hónappal fel lett dobva, h keresztény karikatúra.
Persze az előbbi esetben a nagy ellenzők(mivel nem nehéz megjegyezni egyeseknek a nevét) most támogatók voltak és értetlenkedtek, h jaj hát csak humor...
Aztán később felfedte magát a kérdező, h na akkor h is van ez?
Ha zsidó akkor nem.lehet, ha keresztény akkor mindent lehet?
Persze olyan szépen hallgattak a nagy liberálisok, h öröm volt nézni:)
Nem hinném, h az összes tagja olyan erőszakos lenne.
Legalábbis én pár bohócot leszámítva nem így ismertem meg a keresztény embereket.
Így akár a becsületes keresztények hitét is sértik.
De egyébként is vicc a kifogás, mert a zsidók se különbek a műsoraikkal, az állandó holokauszt emlékezéssel.
Mégse hordom le őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!