Minek köszönhető a keresztényellenesség?
Akár milyen műsort, filmet nézek, a vallások közül 90%-ban a kereszténység van a leginkább vegzálva, parodizálva.
Legutóbb az Indexes képen ment a lázadás, ahogy Jézust fikázták a liberálisok, akik a minden belefér, míg másnak nem ártunk elv szerint élnek(na persze)
De érdekes mód egyszer nem láttam még, h az izraelitákból csináltak volna viccet.
A régebbi iszlámos karikatúrából is milyen balhé volt?
Múltkor volt itt egy kérdés, valaki zsidó karikatúrát akart készíteni és ötleteket várt.
Hiába mondta, h csak humor, teljesen fel voltak lázadva egyesek.
Később vagy egy hónappal fel lett dobva, h keresztény karikatúra.
Persze az előbbi esetben a nagy ellenzők(mivel nem nehéz megjegyezni egyeseknek a nevét) most támogatók voltak és értetlenkedtek, h jaj hát csak humor...
Aztán később felfedte magát a kérdező, h na akkor h is van ez?
Ha zsidó akkor nem.lehet, ha keresztény akkor mindent lehet?
Persze olyan szépen hallgattak a nagy liberálisok, h öröm volt nézni:)
A liberalizmusnak.
Ezt az ideológiát zsidók pénzelik, ezért elvárnak ezt azt.
Elintézték, hogy a zsidóságon ne lehessen viccelődni,ne lehessen kritizálni, a kereszténységen viszont lehessen és legyen alacsonyabb a prioritása, mint a zsidóságnak.
Az iszlám az megint más, közülük sok a mélyen vallásos, agresszív.
"egyszer nem láttam még, h az izraelitákból csináltak volna viccet"
Nézz Family guyt, south parkot...stb amerikai sorozatokat. Ott a zsidókat is gond nélkül parodizálják.
"Nézz Family guyt, south parkot...stb amerikai sorozatokat. Ott a zsidókat is gond nélkül parodizálják."
Az Amerika.
Szerintem a kérdező Európára gondolt.
Az USA-ban nem nagyon van keresztényellenesség, vagy legalábbis nem olyan mértékű, mint Európában.
Pedig ott sokkal több a fundamentalista meg a mélyen vallásos.
Egyeseket megkérnék, h ne játszák a hülyét.
Feltennék erre az oldalra egy zsidó paródiát, egy percen belül menne az antiszemitázás.
Mert h gondolom én ezt.
Persze, ha fordítva történne akkor meg lenne magyarázva a liberálisok részéről, h ez csak egy jó poén.
Én nem vagyok liberális mégis utálom a keresztyéneket.
Igazat adok a második válaszolónak, a keresztények a legagresszívebb térítők. Csoda ha egyre több ember nem szereti őket?
Hogy az egyik térítő vallás, a másik nem. Másrészt az európai kultúrkörnek nem szerves része a zsidó vallás, legalábbis a kereszténnyel összehasonlító mértékben.
Készíts karikatúrát, ha jól esik.
a történet már mindenki hallotta van aki él és akad aki halott a világ a lelkét az ördögnek eladta.
Szóval a lényeg hogy a zsidók utálják a keresztényeket.
Am nem csak őket utálják a muszlimokat stb. Igazából a zsidók mindenkit utálnak aki nem zsidó. Gyakorlatilag a leg kirekesztőbb vallás. Senki nem lehet zsidó csak aki annak születik. Persze mindenki félrenéz de amit művelnek az már túl lép azon a határon hogy félrenézzen mindenki és a népeknek és egyre jobban szúrja a csőrét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!