Ha az EU helyett Oroszországot választanánk, milyen gazdasági kapcsolatok valósulhatnának meg?
köszönöm kedves 46%-os, te érted a kérdést egyedül, azt hiszem
többiek: nem nyugat-barát ellenérvek kellenek
és nem an globális pénzügyi háttérhatalommal való kapcsolat "érveire" vagyok kiváncsi
Szerintem meg vonjuk be Oroszországot is az Unióba, azzal járnánk a legjobban. :)
Legalábbis a nyugati fele meg beférne ide, az Urálon túli területek meg lehetne akár egy külön ország is.
hosszú távú gáz és olaj szerződés
orosz befektetők adótámogatása (Malév stb.)
vámunió
kb.ezek
Most nem azért, kedves keletmániákusok, de Oroszország gazdasági erejénél egyedül a német gazdaság 30%-kal erősebb, az egész EU gazdasága pedig 7-szer nagyobb, mint az orosz.
Na most nem vágom, hogy ti milyen piacot vártok az oroszoktól, ami jelenleg nincs meg, mert Oroszországot is kb. ugyanazok a multicégek tartják fenn, mint amik minket is. Szóval nem lenne nagy váltás...
"Na most nem vágom, hogy ti milyen piacot vártok az oroszoktól..."
Ezek még az ördöggel is üzletelnének, fejest a szakadékba, csak "nehogy már a zsidók"...
Khm.: [link]
Ezek elég nagy országok? Szerintem egy icipici emberszám lakik itt. Na pl velük IS lehetne. De ettől még nyugattal is lehetne. Csak mivel tönkrebas*k az egész ipart meg mezőgazdaságok a kommunizmusban meg az ipart is a genszterváltáskor ezért nehéz így bármit exportálni. Kötött kézzel. A sátánról meg inkább csak annyit
Mi lucifer jelentése? Mit ünnepelnek Hanuka címszó alatt?
Minek az ünnepe ez? Miről beszélünk?
a kérdésemre kedves 46%-os on kívől nem adott senki értelmezhető választ...
mégegzer hangsúlyozom hogy arra vagyok kíváncsi hogy Oroszokkal milyen gazdasági kapcsolatok jöhetnének létre
és nem a nyugat és a háttérhatalom mosdatására
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!