Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A magyar munkások miért nem...

A magyar munkások miért nem lázadnak fel amikor tudják, hogy nyugaton még a segély is több, mint amiért ők halálra dolgozzák magukat?

Figyelt kérdés

Ennyire nem érzik megalázónak és nem háborodnak fel miatta?

Egy barátom apja egy nyugati országban dolgozik. Ha valami gond van a fizetéssel és nem kapják meg amit beígértek nekik, általában a berendezések és a vezetőség autói bánják a dolgot, még a hírekben is benne volt pár éve. Itt meg...

2013. dec. 15. 17:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező ! Egy példát is tudnék neked felhozni. A "legkisebb is számít" áruházlánccal kapcsolatos, azon belül is a 2 központi logisztikai raktárral. Biztos forrásból tudom hogy ha valamilyen állami szabályozás vagy egyéb miatt magasabb bért kellene fizetniük, egyszerűen átvinnék a logisztikát a szlovákokhoz, na ezzel mit kezdesz? És ez az egyik kiemelt partnere a kormánynak...
2013. dec. 15. 18:44
 12/14 anonim ***** válasza:

Gregoriii--

Ne privatba írj, írj ide.. Beszélek az adóról is. Itt is jócskán vonnak le adót..Sőt ha átléped azt a bizonyos határt fizetésben akkor itt is elmegy a majdnem a fele adóba.. Azzal meg ne gyere, hogy otthon a fizetésed fele adóba megy, mert ez nem igaz. Dolgoztam, adóztam otthon is. Havonta 40-50 ezer ment le adóba, tb-be.. és így vittem haza 100 ezret. Itt kint többet vonnak le..De minek magyarázok egy olyan alaknak aki azt hiszi külföldön mindenhol kolbászból van a kerítés..

2013. dec. 15. 19:55
 13/14 A kérdező kommentje:
Menni kell kifele. Nincs kolbászból a kerítés,de legalább elorejutsz az életben.
2013. dec. 15. 20:15
 14/14 anonim ***** válasza:
Én nem pontoztalak le. Van igazságod.
2013. dec. 16. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!