A magyar munkások miért nem lázadnak fel amikor tudják, hogy nyugaton még a segély is több, mint amiért ők halálra dolgozzák magukat?
Ennyire nem érzik megalázónak és nem háborodnak fel miatta?
Egy barátom apja egy nyugati országban dolgozik. Ha valami gond van a fizetéssel és nem kapják meg amit beígértek nekik, általában a berendezések és a vezetőség autói bánják a dolgot, még a hírekben is benne volt pár éve. Itt meg...
Gregoriii--
Ne privatba írj, írj ide.. Beszélek az adóról is. Itt is jócskán vonnak le adót..Sőt ha átléped azt a bizonyos határt fizetésben akkor itt is elmegy a majdnem a fele adóba.. Azzal meg ne gyere, hogy otthon a fizetésed fele adóba megy, mert ez nem igaz. Dolgoztam, adóztam otthon is. Havonta 40-50 ezer ment le adóba, tb-be.. és így vittem haza 100 ezret. Itt kint többet vonnak le..De minek magyarázok egy olyan alaknak aki azt hiszi külföldön mindenhol kolbászból van a kerítés..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!