15-20-30 évesek, ti ebben az országban képzelitek el a jövőtöket, vagy tovább állnátok?
El akartam menni egy időre,de szigorúan csak pénzt keresni, és aztán visszajönni.
Ami igazából itt tart, az a szeretet és a felelősségérzet. Szeretem ezt a helyet, ezt a népet, de még fontosabb, hogy tudom, hogyha még jobban beindul ez az elvándorlási hullám, az végzetes lehet Magyarországra.
"de még fontosabb, hogy tudom, hogyha még jobban beindul ez az elvándorlási hullám, az végzetes lehet Magyarországra."
Magyarország így is, úgy is elpusztul, mert tele van idiótákkal. A kérdés az, hogy te túléled, vagy sem. Szerintem éld túl.
Amúgy sem fontos az ország, a zsidók 2000 évig megvoltak nélküle és látod még is mennyire erősek lettek.
akinek esze van,megy innen. Mondhatjátok,hogy húú hazaáruló stb.. lesz-rom.
Amíg ennyire rohadtul korrupt ez az ország,és ez főként a kedves vezetők példájának köszönhető,addig nincs miről beszélni. Amíg a helyzet nem változik,szedem a sátorfámat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!