Akkor ez mégsem csak egy szélsőjobboldali marhaság?
Eddig én sem hittem el, amikor azt mondták, hogy a zsidók gonoszak meg alsóbbrendűnek tekintik a nem zsidókat.
Amikor olvastam a cikket, szó szerint le voltam döbbenve.
A zsidók körülbelül hány százaléka gondolkodhat hasonlóan?
Akkor tényleg kell tőlük félni?Veszélyesek?
Nem a palesztinokra gondoltam, hogy kígyónak nevezte őket.Mi is elmondjuk mindennek a cigányokat.
Én a rabbi úr másik szövegére gondoltam.
"sten csak azért helyezte a Földre a nem zsidókat, hogy a zsidókat szolgálják. "
"A gójok azért születtek, hogy minket szolgáljanak. Enélkül nincs helyük a világon - csak azért léteznek, hogy Izrael népe számára végezzenek munkát. Miért van szükség a gójokra? Dolgozni fognak, szántani, aratni. Mi ülünk, mint egy úr, és eszünk.
Hát igen, milyen meglepő és véletlen.
Biztos egyedül gondolja így....
Miért gondoljátok, hogy minden zsidó egyformán gondolkodik?
Minden nép tagjai között vannak okos és ostoba, rendes és aljas emberek.
A magyarokról talán egyformák?
Ésszerűtlen dolog egy ember viselkedése alapján egy egész népről általános következtetéseket levonni.
Ja még a hazájában és rasszistának és kirekesztőnek tartották a fanatikus közösséget vezető szefárd főrabbit. Biztos rengetegen egyetértettek vele.
A népszerűségét meg annak köszönhette, hogy neki és az általa vezetett egyházi közösségnek minidig volt pár fölös milliárdja némi szociális demagógiára. És érthető módon a népszerűsége miatt a Likud folyton összeborult velük is, csakhogy kormányon maradhasson.
Hát, szerintem az ilyen ultraortodoxokat nem helyes a szekularizált európai politika képviselőihez mérni. Inkább a keresztény szekták képviselőihez... emlékeim szerint nekik is elég vad elképzeléseik szoktak lenni időnként.
Amúgy egyetértek az egyik fenti hozzászólóval, minden népben vannak tisztességes emberek és gazemberek is. A magyarok között is, sajnos...
a szélsőjobboldaliak meg magukat tartják felsőbbrendűnek és mindenki mást genetikai hulladéknak
amúgy sokan pont ez a kijelentés miatt utálják a zsidókat, de természetesen csak nagyon elenyésző számuk gondolkodik így
nem az ilyen zsidók haltak meg gázkamrákban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!