Az baj, hogyha politikusok kinézete alapján szavazok?
Ennél rosszabb már úgysem lesz, legalább jó kinézetűeket nézetnék a TV-ben.
A Jobbikban sok a jó kiállású fiú, erőt sugároznak, férfiasak, meg valahogy biztonsági érzetet nyújtanak.
Rosszul vagyok az olyan férfiaktól, mint Fodor Gábor, Jávor Benedek és a többi PM-es fiú.Olyan langyosak, nyálasak, férfiatlanok.
Egy férfi legyen határozott, erőt sugárzó.
A Fideszben meg az MSZP-ben meg csak borvirágos orrú alkoholisták vannak.
Ezért pár barátnőmmel elhatároztuk, hogy a Jobbikra szavazunk.
18/L
De, a mondanivalójuk is tetszett:D
De, először a kinézetük miatt figyeltem fel rájuk, azután kezdtem el érdeklődni irántuk.
"Szerintem kevesebb, én legalább nem a kinézet alapján döntök, kicsit komolyabb érveim vannak, hogy miért az adott pártra szavazok. :D"
Én sem azért nem szavazok a liberókra, hanem mert egy bukott csűrhe, akik már tettek az ország bukása érdekében, és csak annyit vartyognak, hogy "leválCSuk a rezsimet"! :D
És igazi alternatíva híján nyilván kihagyom a jövőévi választást is.
"13-as, igen a választás helyett menj vissza helyesírást tanulni, mindenkinek jobb lesz. :)"
Te menj farokcsóválva el qródhoz egy kis ingyen kajáért éhenkórász bohóc! :D
Fejezzétek be a veszekedést, meg ezt az ideológiai hülyeséget.
Nem veszekedésre tettem fel ezt a kérdést:D
Igen, igazad van, ha nem lennék ilyen hülye, nem is szólnék ilyen undorító pondrókhoz, mint a 16-os.
Szerintem ne kinézet alapján szavazz, hanem hogy ki ígér számodra kedvezőbbet.
Kérdező megnyugodhat; az átlag szavazópolgár is hasonló elvek alapján dönt;
- mert olyan aranyos,
- mert a keresztneve az mint az uramnak,
- a füle mint a kisunokámé,
stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!