Őszintén, ti egy iszlám köztársaságban, vagy egy roma vajdaságban élnétek?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdezem.
A mai tízen huszonéves magyaroknak majd választani kell.
2013. dec. 14. 19:03
1/16 anonim válasza:
Mar bocs de Vajdasagot nagy betuvel ird!! :)
Es en nem elnek,hanem elek. :)
3/16 anonim válasza:
Amúgy nagyon buta vagy, kérdező.
4/16 anonim válasza:
A mai tizen és huszonéves magyarok két okádós, belőtt buli között azt sem tudják, hogy hol vannak. Szerinted az ilyen emberek mit képesek választani?
5/16 anonim válasza:
Ja és annyira gyűlölöm őket, hogy legszívesebben fűrészgéppel esnék nekik. Egyenesen szégyellem, hogy ilyen agyatlan, ideálok nélkül élő bandának vagyok a korosztálya.
6/16 anonim válasza:
Ő nem arra a Vajdaságra gondol, észlény.Hanem az államformára. Egyébként inkább az iszlám köztársaság...A muzulmánok legalább ügyelnek a rendre és tisztaságra.Bár az sem lenne túl jó nekem, mert szeretek piálni, és azt az iszlám államokban nem lehet. :D
7/16 anonim válasza:
"A muzulmánok legalább ügyelnek a rendre és tisztaságra."
Gondolom te még nem jártál iszlám országban...
8/16 anonim válasza:
Én az iszlám roma köztársaságban élnék legszívesebben :)
Egyébként ilyen már van, Pakisztán és Banglades valami hasonló :)
9/16 anonim válasza:
"Én az iszlám roma köztársaságban élnék legszívesebben :)
Egyébként ilyen már van, Pakisztán és Banglades valami hasonló :)" Tökéletesen igazad van.Szomorú, de egyben vicces. :))
10/16 Vadkan01 válasza:
Nem mint, ha ez választás lenne, ha cigányok lesznek többen akkor a cigány vajdaság, ha az arabok akkor az iszlám kalifátus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!