Miért lett olyan nagy divat manapság a zsidózás, illetve mi bajuk van velük?
Figyelt kérdés
2013. dec. 14. 15:46
21/38 anonim válasza:
Igen kb. Lehet, hogy kicsit kevesebb, mert 614 és 911 közötti időszak ki volt találva, nem volt: http://www.youtube.com/watch?v=klGrvYfTVq8
22/38 anonim válasza:
Jaj, hagyjuk már ez azt ostobaságot!
23/38 anonim válasza:
Ilyet nem mondtam egy szóval sem. Elképesztő, hogy még az életünk árán is képesek vagyunk bármit megtenni csak, hogy mocskos barbároknak essünk ki(nem az itt levőkre gondolok). Bezzeg a kutya szlovákok (és bermelyik másik nép) már nem tudja honnan lopni a történelmét, ha nekik ilyen történelmi bizonyítékaik lennének, szerintem nem így reagálnának, velünk ellentétben.
24/38 anonim válasza:
60 millió évvel ezelőtt még nem is volt emberi faj.
27/38 anonim válasza:
Ez így van, csak annyi igaz, hogy saját képére és hasonlatosságára, de nem Ádám volt, hanem Ábrahám, vagyis akkor még Ábrám. Azért Ábrám, mert az mondta, "õ az én Ábrám, a képmásom". Ebbõl is láccik, hogy Ábrám tehát magyar volt, csak aztán mi ügyesebbek voltunk, megkértük Tuskó Hopkinst, hogy lopja el nekünk. :D
28/38 anonim válasza:
A "magyarozók" különbeknek hiszik magukat?
30/38 anonim válasza:
Na, te drága, sikerült találnod egy két héttel ezelőtti kérdést, amiben szerepel a zsidó szó, és hozzászólhatsz valami okosságot? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!