Mi a véleményed arról, hogy szobrot állítottak Andrei Sagunának?
Nem tudom hol volt a szobor felállításakor az a sok ember aki ott volt a Horthy szobor ellen, szerintem ez sokat elmond.
Viszont ami haladás,hogy én például az RTL híradójából értesültem erről, ami azért nagy szó, hiszen a magyar érdekek mellett nem igen szoktak szólni.(ellene annál inkább)
Véleményem szerint a szobor hamarosan meg lesz rongálva vagy beviszik a templomba vagy leviszik a sötét pince sarkába.(esetleg odaadhatnák egy romániai románok lakta falunak) de szerintem elfogadhatatlan ,hogy egy ilyen szobor Magyarországon álljon.
Jellemző a baloldalra.
Egy percig sem tudnak nemzetben,népben gondolkodni.
Mindig is ilyenek voltak.
Elfogadhatatlan, de egyházi különbirtokra, egyházi pénzből azt állítanak amit akarnak. Sem a kormány részéről (illetve annyival, hogy nem jöttek el) sem a civilek nem szóltak bele a szoborállításba ezúttal, így megépült.
Hogy mi lesz majd vele, az már egy másik kérdés...
3-as
Remélem a Horthy-szoborral kapcsolatban is ez a véleményed.
Egyébként meg mindenki azon van,hogy hát csak egy szobor, aztán csak egy utca,csak egy falu,csak egy város, csak egy megye, csak egy országrész, jaj ne elcsatolják, na mindeeeeeeegy.
A románok,szlovákok,szerbek is mindent megtesznek annak érdekében,hogy eltűnjön a magyarság az országukból, nem igen örülnek ők sem ha egy magyarnak állítanak szobrot, (pláne egy román ellenes magyarnak nem engednék)
Tehát szerintem ennek nincs helye bárki fizette.Provokatív...(én nem mondom,hogy a Horthy-szobor nem az, csak azt valamiért bizonyos magyarok(?) jobban sérelmeznek mint egy nyíltan magyarellenesnek mondott ember szobrát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!