Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért jó a svédeknek és a...

Miért jó a svédeknek és a norvégoknak, az hogy mindenkit befogadnak az országukba akit a szél éppen csak arra fúj?

Figyelt kérdés
Májusban a svédországi zavargások, most meg Norvégiában az a buszeltérítés. Tényleg nem akarják belátni, hogy ez a sok bevándorló csak bajt hoz az országukra.

2013. nov. 15. 22:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekünk miért jó, hogy pont ugyanezt csináljuk?
2013. nov. 15. 22:17
 2/8 anonim ***** válasza:

Én sem értem.

Ezeknek az országoknak sosem voltak gyarmataik.

A liberális menekültpolitikával még lesz baj, illetve már most is van baj.

Ki kellene venni ezt az emberi jogok közül.

2013. nov. 15. 22:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Állítólag azért, mert minden befogadott menekültért kap pénzt az ország. Más kérdés, hogy vajon meddig elég ez az összeg a bevándorló eltartására, mert van aki soha nem fog kikerülni a munkaerő piacra, de az ország kénytelen lesz segélyekkel eltartani.
2013. nov. 16. 09:53
 4/8 anonim ***** válasza:

Mert hülyék.

Kanada is h feszített, h ő a megmentő szuperhős.

Aztán nézzük meg őket most!

2013. nov. 16. 10:19
 5/8 anonim válasza:
0%

1. Semmi közötök hozzá hogy mennyi bevándorlót fogadnak be.

Pont az ilyen emberek miatt megy csődbe Magyarország.

2013. nov. 17. 19:16
 6/8 anonim válasza:
0%
Kihagytam hogy pont az ilyen rasszista
2013. nov. 17. 19:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Nézd már meg, hogy állnak a skandináv államok gazdaságilag, ők biztosan tudják, mit csinálnak.... 2 évente 3 db bűncselekménnyel támasztod alá, hogy mégsem?
2013. nov. 18. 09:34
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem miért jó ez a Skandináv országoknak. Lehet jönni rasszistázni, a tények tények. Van ismerős Svédországban, mesél az afrikai bevándorlókról. Mi jó ebben ezeknek az országoknak abban, hogy beengedik a képzetlen, kulturálisan nagyon más életet elképzelőket tömegeket, miközben az EU a magyarok és Kelet-Európa ellen rikácsol, pedig a MAGYAR, a CSEH, a LENGYEL, dolgozni megy az EU-ba. A többi "magyar", "cseh", "lengyel" lehet, hogy másért megy, de akkor megint kollektív kell büntetni a kelet-európai országokat? Egyszer olvastam egy vajdasági magyar családról, akik a NATO bombázások idején kértek menedékjogot Svédországba, amikor a szerbek is már épp eleget zaklatták őket, meg az apának kellett volna menni a szerb (jugszláv) hadseregbe lőni a szlavóniai magyarokat, horvátokat. Svédországból visszaküldték őket, hogy a szerb hadsereg nem zaklathatja őket, mivel olyan nem is létezik. Mert akkor ugye jugoszlávnak hívták magukat a szerbek. A normális, európai, iskolázott, dolgozni akaró (és háborúban élő szerencsétlen) nem kellett nekik, hát akkor most megy más. Mint a németeknél a törökök. Jobban jártakvolna, ha kelet-európaiakkal töltik fel az országot. És mielőtt bárki kritizálna, szóljon akkor Angela Merkelnek is, hogy ő is rosszul tudja mi van a saját országában, ugyan is azt nyilatkozta, hogy "a multikulti megbukott".
2013. dec. 19. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!