Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha nem lettünk volna részesei...

Ha nem lettünk volna részesei a szocializmusnak most hol tartanánk?

Figyelt kérdés
Lennénk Ausztria szintjén? vagy messze nem? csak úgy sacc/kb, a véleményetekre vagyok kiváncsi
2013. nov. 12. 17:01
 1/8 anonim ***** válasza:

Inkább Finnország, Írország szintjén.

A nyugat német szintet nem ütnénk meg.

2013. nov. 12. 17:07
 2/8 anonim ***** válasza:

Itt az a kérdés, hogy miért nem lettünk volna részesei?

Vagyis hogyan nem?

2013. nov. 12. 17:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem Ausztria mögött lennénk nem sokkal mind gazdasági mind szociális helyzetet tekintve
2013. nov. 12. 20:14
 4/8 Waff ***** válasza:
Pontosítok.Sosem voltatok a szocializmus részei.Ti egy megszállt,kis rab nemzet voltatok,és vagytok most is.90-ig a ruszkik szopattak benneteket,most pedig Brüsszelből irányítják az országot a legapróbb kérdésekben is.Tehát ne keverd össze a megszállást egy államformával.
2013. nov. 13. 20:21
 5/8 A kérdező kommentje:
@waff megkérdezhetem te hol laksz?
2013. nov. 15. 17:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Ilyeneken fölösleges agyalni. Legalábbis komoly szinten. Amúgy pedig változó. Portugália és Spanyolország is diktatúra voltak, de jobboldaliak, a 80-as években változtak át liberális demokráciává mindkettő. Nem vethető össze a gazdaságuk mondjuk a Benelux államokéval, Németországgal, Ausztriával, stb. Az olaszok pedig '45-től demokratikus ország voltak, megszállás nélkül, volt is egy kis gazdasági csoda, oszt kész. Észak az olyan majdnem mint Németo., délen meg mintha a Román-alföld falvaiban járnál.
2013. nov. 19. 20:11
 7/8 Waff ***** válasza:
Szegeden élek.De nem vagyok magyar,és nem is itt születtem.
2013. nov. 23. 11:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha a kiegyezés utáni fellendülés folytatódik, akkor Európa élmezőnyében lehetnénk, és nem csak pár veszedelmes fehérgalléros bűnöző rágná a szánkba, hogy MO jobban teljesít (holott EU statisztika szerint is a legszegényebb területek közé tartozik MO, de ebben a 23 év dicsőséges demokrácia produkciója is bőven benne van)
2014. márc. 7. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!