Mert erdek, hogy valamivel lefoglaljak magukat levezessek a feszultseget. Sokan dolgozni is szeretnek ott mert addig se golyoznak be.
2013. nov. 10. 11:25
2/13 anonim válasza:
Legalább levezetik a feszültséget meg ha nem lenne, akkor is tudnának fekvőzni meg stb. És miért baj, ha valaki kigyúrva kerül vissza a társadalomba, nem értem...bár a sok kan cigányt én vissza se küldeném.
2013. nov. 10. 11:26
3/13 anonim válasza:
Igazából jó feszültséglevezető és ilyenre bizony szükség van egy börtönbe. Nemcsak ez, bármilyen sport. De ez a legolcsóbb.
Egy tökéletes világban a börtönbe átnevelés folyna, hogy mikor kikerülnek ne kelljen újból a bűnözés felé fordulniuk.
De erre se keret, se elég szakember.
Lehet mondani, hogy nem elég jó a mostani rendszer. De jobbra nem telik.
2013. nov. 10. 11:27
4/13 anonim válasza:
Feszültséglevezetőnek a gyilkosokat kivinném bányába követ fejteni.
2013. nov. 10. 11:33
5/13 anonim válasza:
én inkább vásárolnék egy csomó számítógépet és feltenném neki a counter-strike-t meg a quake-t ill egyéb játékokat, éljék ki magukat azon. Hagynám, hogy egész nap a gép előtt üljenek. Amikor kijönnének, tuti nem lennének izmosak.
2013. nov. 10. 11:39
6/13 anonim válasza:
"én inkább vásárolnék egy csomó számítógépet"
Amikből remek fegyvert lehet készíteni, igaz? Van most is a börtön-könyvtárakban számítógép-elérés, de korlátlanul nem lehet odaengedni a fogvatartottakat. Kondiba sem mehet olyan, aki a börtönön belül erőszakoskodik (márpedig aki kint erőszakos bűncselekményt követett el, az bent sem lesz jó magaviseletű), ez kvázi egy ajándék. Ha neked kéne x évet leülnöd, akkor valószínűleg pár hét után már te is megváltásként tekinél arra, hogy egyáltalán csinálhatsz valamit odabent.
2013. nov. 10. 11:49
7/13 bumbi02 válasza:
Én speciel semmi konditermet, olvasótermet, kreatív szakkört nem engedélyeznék. A börtön lényege nem az, hogy koleszosok lesznek 20 évre, hanem a büntetés. Persze ez függ attól is, ki mit követett el. De speciel a nemi erőszakolóknak, és gyilkosoknak a kőfejtést támogatom én is. Legalább termelnek valamit.
2013. nov. 10. 12:18
8/13 anonim válasza:
Azért, hogy erősebb magyarirtó terminátorokat tudjunk kinevelni.
2013. nov. 10. 13:11
9/13 A kérdező kommentje:
Ha bármi sport kell, miért nem pingpongoznak? Nem hiszem, hogy annak a felszerelése többe lenne, mint mint egy konditerem. Amúgy meg jól levezetné őket, ha orrba-szájba vernék őket az őrök, ha keménykednek, és akkor rögtön meglenne az átnevelés is.
2013. nov. 10. 13:36
10/13 anonim válasza:
Ki mondta, hogy ping-pong nincs? Ahány börtön, annyi szokás - van ahol fazekas-foglalkozások, tánccsoportok, kosárcsapat vagy sakk a népszerű. Értelemszerűen a foci és a kondi a két legnépszerűbb sportág, mert a fogvatartottak jelentős része olyan néprétegekből kerül ki, ahol ezek a legelterjedtebb testmozgások.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!