Kinek jó a közmunka!?
Mert hogy nekem nem az holt biztos!
De szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
Géplakatos vagyok.
Eddig a Linamarnál dolgoztam mint szerelő,de sajna szezonális meló volt úgyhogy vége.
Aztán most behívtak közmunkára,mint gépkezelő.
Nem is ezzel van a gond,hanem a fizetéssel!
Szerelőként kerestem: Netto: 119.600.-Ft-ot,
most meg 62-ezerrel kiszúrják a szemem!
# 2.
Bocsika,de az utca felsöprögetése rád vár!
"Na uccu söpörni!" XD.
"most meg 62-ezerrel kiszúrják a szemem! "
Nem kötelező a közmunka. Igaz, hogy akkor nem kapszz egy vasat sem, de legalább nem kell reggel felkelni.
Kinek jó?
Hát mindenkinek, pl.jó Orbáncnak, jó a cséfalvay államtitkár et.nak, nagyon jó a fidess-nek, és nagyon jó a statisztikák javításához, hogy a tavasszal elmondhassa pártunk és kurmányunk, a ksh adatokra hivatkozvan, mintegy 150ez.fővel nőtt a foglalkoztatottság, ennyivel dolgoznak többen, 2012-év végéhez képest, a munkaerőpiacon.
A közmunkásoknak nem jó? Azok ott fognak megfagyni az út +árok szélen, a télen, de kit érdekel, az adófizetőket nem, az biztos.
Egyébként innen üzenem nekik, hogy a közmunka már nem az ő adójukból van finanszirozva, hanem uniós fogl.i alapból, amelyet 27tagország adófizetői fizettek be, és nem mink birka tudatlan magyarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!