Ha a baloldal lenne most hatalmon, akkor ők nyáron megadták volna Horn Gyulának az állami temetést?
" Szerintem sokat tett a hazáért!"
Miket?
Sztem Horn óta nem volt olyan külügyesünk, akit annyira tiszteltek volna, mint őt, külföldiek.
Ezt nem fogom tudni bebizonyítani.
Aztán ő nyitotta ki a kelet-németeknek a határokat, amivel éppen ellenetett a hivatalos elvárásoknak, de nyugaton ezzel is jó pontokat szerzett magának.
Arról már nem beszélek, hogy miylen jó fej volt, mert ez meg szubjektív.
De talán ahhoz nem kell bizonyíték és hozomra elhiszik nekem, hogy ami azóta van, az siralomház. A múltkor egy német (!) ismerősöm lazán lefasisztázta nekem Mo-ot. Na, ezt ezeknek a rendszerváltás utáni drága politikusainknak köszönhetjük.
Az állami temetés elmulasztásával remekül égettük magunkat.
Utolsó megjegyzés: ha Horn házába volt képük embereknek kétforintosokat bedobálni, akkor lehet, hogy minden pénzüket elköltötték és azóta sincs nekik felesleges két forintjuk, mert ha Hornhoz be lehetett dobálni, akkor tudnék még adni egy listát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!