Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Baló György zsidó?

Baló György zsidó?

Figyelt kérdés
2009. nov. 14. 21:19
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
az utolsóelőtti fake?
2010. febr. 20. 20:20
 22/24 anonim ***** válasza:
53%
Baló György zsidó mint a felesége Morvai Krisztina aki a 90-es években még a homárokat védte.
2010. ápr. 21. 22:14
 23/24 anonim ***** válasza:
Ez a "megvezetik a jobbikosokat" elmélet azért és CSAKIS azért nem helytálló mert amennyiben a szélsőjobboldalra vezényelnek százezreket kamuból .. azt nem lehet csak úgy büntetlenül hagyni. Nem egy liberális tutyimutyi pártról van szó, hanem szélső jobboldalról. Mégis mit tesz majd a feldühödött tömeg amennyiben kiderül, hogy átb*szták őket? Vagy ezért hirdetik azt, hogy veszélyes a jobbik? Baló Görgy zsidó ... ez tényleg több mint furcsa. Viszont még ezek után is ha hinnem kell valakinek hát akkor az biztos, hogy nem az eddig irányító politikai elit lesz. Sztem gyomorforgató az egész ami itt megy és aki ezek után bármelyik párt mellé áll .. az már eleve elfogult és naív. Át vagyunk mi verve ...
2010. máj. 16. 09:43
 24/24 ute14 válasza:

nem tudom honnan veszitek hogy zsidó suliba járnak a lányaik

oda járnak ahova én és én nem zsidó suliba járok

2011. febr. 23. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!