Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Van miért aggódnom? Ugye, nincs?

Van miért aggódnom? Ugye, nincs?

Figyelt kérdés

Még a nyáron Facebook-on egy cikkhez azt a hozzászólást fűztem, hogy: "Rohadt cigányok!!!"

Október 22-én egy férfi azt a választ adta a kommentáromhoz, hogy "Ezt még megjárod, te féreg!!!" (vagy valami hasonló).

2013. okt. 26. 12:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Neked is a szád volt nagy, neki is az jó eséllyel.
2013. okt. 26. 19:22
 12/14 anonim ***** válasza:
kis náci qurva! tudod mé vagy raszp*unci? mee általánosítassz! ha tudnám rád gyújtanám a házadat te gyáva nethuszár.
2013. okt. 27. 02:19
 13/14 anonim ***** válasza:
47%
ha tudnám ki vagy* :)
2013. okt. 27. 02:20
 14/14 anonim válasza:

Nem tudom mennyi idős vagy, de úgy gondolom, hogy nem kéne így nyilatkozni erről az etnikai kisebbségről, bár másikról sem. Nem tudom, Te hogy reagálnál, ha valaki hasonlóan nyilatkozna rólad és a családodról is így. Mielőtt valaki kitalálja megközelítőleg sem vagyok cigány. Közöm sincs hozzájuk. De csak azt hallani a nagy "fehér" emberektől, hogy mind unintelligens...Erre itt van jó ellenpéldának ez....Kiváló példája a hülyeségnek.

De szerintem nyugodj meg, ha nincs a közeledben ismerősük akkor megúsztad. De a helyedben meggondolnál, hogy mit írok vagy beszélek. A haverok előtt cigányozz ne a cigányok előtt....

Remélem érted mire gondolok és kerüld az ilyen helyzeteket, mert könnyen lehet belőle bajod.

2013. nov. 12. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!