Van miért aggódnom? Ugye, nincs?
Figyelt kérdés
Még a nyáron Facebook-on egy cikkhez azt a hozzászólást fűztem, hogy: "Rohadt cigányok!!!"
Október 22-én egy férfi azt a választ adta a kommentáromhoz, hogy "Ezt még megjárod, te féreg!!!" (vagy valami hasonló).
2013. okt. 26. 12:27
1/14 anonim válasza:
Nincs. A ciggerek mindig alulmaradnak.
3/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nagyon remélem, hogy igazatok van. :)
Üldözési mániám van egyébként, és már teljesen kétségbe voltam esve, nehogy felkutassanak... (mert a Facebook-on látszik a településnév is, ahol lakom.)
2013. okt. 26. 12:52
4/14 anonim válasza:
Azért ha rádgyújtják a házat, akkor legalább lesz kiindulási pont.
5/14 A kérdező kommentje:
Igen, bár hátha nem történik ilyesmi.
2013. okt. 26. 13:02
6/14 anonim válasza:
Én nem lennék ilyen nyugodt a helyedben! A házat akár az elvbarátaid is rádgyújthatják.
7/14 A kérdező kommentje:
Miért gyújtanák rám?
2013. okt. 26. 13:11
9/14 A kérdező kommentje:
Dehogy. Nem tudom, mi bajotok van, utolsó két válaszoló.
2013. okt. 26. 14:27
10/14 anonim válasza:
Bajom? Nekem hálistennek semmi. De ha a kocsma előtt leereszteném a Huggyos Józsi biciglijinek a gumiját, és ráadásul ezt észrevenné a zélettársa, akkó gyorsan szereznék egy pumpát, oszt főpumpánám mire a Józsi kigyün!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!