Egy autista miniszterelnök milyen lenne?
Figyelt kérdés
2013. okt. 21. 21:37
1/10 anonim válasza:
Kérdésed alapján miniszterelnöki álmokat szövögetsz.
4/10 anonim válasza:
Érdekes.
Az a baj, hogy ha valami, hát a politika egy erősen NT műfaj, ahol sok múlik azon, valakinek milyenek a szociális készségei.
5/10 anonim válasza:
Szavazz a bal oldalra és megtudod! :D
6/10 anonim válasza:
Az USA 3. elnokenek, Thomas Jeffersonnak tobb autisztikus tulajdonsaga volt.
7/10 anonim válasza:
Szerintem a Jeffersonnal kapcsolatos dolog csak rágalom. Tomas Jefferson az egyik ha nem a legjobb amerikai elnök volt. Csak mai szemmel nem tetszik a vezetésnek amit akkor képviselt és megvádolják ilyenekkel.
8/10 anonim válasza:
Szerintem is a legjobb de hiaba ha az autizmus teszten kicsit tobb pontot kap, mint egy atlag ember.
Nyogni nem tudtam, amikor a kisfiam olyanokert kapott pontot, hogy szereti nezni ahogy a mosogep forog es hasonlok...
9/10 A Tengerész válasza:
A mostaninál biztos jobb. De mielőtt rámkaffognak a suttyó jobberek, az "elmútnyócévieknél" is jobb. Mondjuk a Bajnai határeset, de hát ő azt próbálta csődgondnokolni nem túl tehetségesen amit 6 év alatt tönkretettek a hülye szoclibek.
10/10 Attafej válasza:
Falangista, anarcho-szindikalista, anarcho-autista, kommunista. Nem tudom. Talán ezek keveréke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!