Mit adhatnék Orbán Viktornak születésnapjára a jó kívánságokon kívül? Ti mit kívánnátok neki?
Figyelt kérdés
Az Orbánfóbiás emberek ne válaszoljanak!2013. máj. 31. 17:45
1/10 anonim válasza:
120gramm trotilt égőgyujtóval az alsógatyájába, kiszedés ellen biztosítva.
2/10 anonim válasza:
rejtett erőforrást tanácsadónak
3/10 anonim válasza:
Miért akarnád megajándékozni? Ez nem a nép feladata, bízzuk a családjára, barátaira.
Politikától függetlenül: isten éltesse, erőt, egészséget!
4/10 anonim válasza:
Leírnám, akkor a TEK jönne értem.
5/10 ConnectCare válasza:
Szerintem születésnapra, főleg egy miniszterelnöknek könyvet illene adni ajándékba. Természetesen abból sem valami tegnap kijött ponyvaregényt, hanem olyat, ami már kiállta az idő próbáját. És olyannak is kell lennie, ami egy miniszterelnököt érdekelhet.
Én ezeket javasolnám:
F. A. Hayek: Út a szolgaságba
G. Orwell: 1984
A. Rand: Veszett Világ
Ezek a könyvek ráadásul a miniszterelnök úrnak még biztosan nincsenek meg! Ha meglennének, az már feltűnt volna.
6/10 anonim válasza:
Azt, hogy jusson egy lélegzetvételnyi tabun gázhoz.
7/10 anonim válasza:
semmi jót nem kívánok neki. Legfeljebb azt, hogy mondjon le.
8/10 anonim válasza:
"G. Orwell: 1984 "
Ne viccelj már, ebből tanult.
10/10 anonim válasza:
Hozzon olyan intézkedéseket, hogy Hazánk ne egy lefingott fostalicska balkáni trágyadomb legyen, hanem egy igazi jóléti állam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!