Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne elérni, hogy...

Hogyan lehetne elérni, hogy befejezzék már végre ezt az állandó Holokauszt-hisztériát?

Figyelt kérdés

Én nem vagyok Holokauszt-tagadó, mélységesen sajnálom, ami akkor a zsidókkal történt, legyen ennek évente egy emléknapja (mint más történelmi tragédiáknak), legyen egy múzeuma (Terror háza), de ennyi legyen már elég.

Lassan minden héten Holokauszt-megemlékezés, állandóan ilyen filmek, műsorok. Eltelt azóta 70 év, könyörgöm, fejezzük már be!!!

Sem én, sem a szüleim, nagyszüleim nem tehetnek róla, ami akkor történt. Miért nem lehet helyén kezelni a történelmi eseményeket?

Mellesleg, éppen ez a felfokozott, erőszakos Holokauszt-hisztéria az, ami a zsidóellenességet, antiszemitizmust, Holokauszt-tagadást generálja. Annyira erőszakosan nyomulnak ezzel az átlagemberek felé, hogy éppen az ellenkező hatást váltja ki.

Már a volt Józsefvárosi pályaudvarból is Holokauszt múzeum lesz, elképesztő, komolyan mondom. Én biztos nem engedném oda a gyerekemet, hogy ilyen rettenetekkel tömjék a fejét egy iskolásnak:

"2013-09-13 07:20:00

Sorsok Háza: holokauszt emlékközpont épül Budapesten

A holokauszt gyermekáldozatainak sorsát bemutató emlékközpont épül Budapesten. A Sorsok Házát a régi józsefvárosi pályaudvar épületében alakítják ki, oktatóközpontot, és legmodernebb eszközöket felvonultató kiállítást, és parkot is építenek. A beruházásban aktívan közreműködik a MÁV, a teljes projekt 5 milliárd forintba kerül, és a tervek szerint jövő tavaszra elkészül."

[link]

2013. okt. 18. 08:05
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
45%

" csak azt nem ertem, hogy akkort a

melymagyar szarkupacoknak miert sir a

szajuk trianon miatt?"

Mert magyarokat érintett?

Amúgy lehet, hogy anyádék tolerálják az "értelmi színvonaladat", de csak azt bizonyítod, hogy idióta vagy.

És még te nézed le a széljobbereket, amikor alulmúlod őket! :)

2013. okt. 28. 23:03
 32/42 PHP de kóder! ***** válasza:
43%

"nem is tudom hogy a vilagon mindenutt miert utaljak ezeket a szarkupac parazitakat"

en ertem, hogy miert utaljak a romanok, a szlovakok stb. ezeket a szarkupac parazitakat

mert allandoan provokalnak

kettos allampolgarsaggal, zazrivecz permanens naci dumajaval stb.

2013. okt. 29. 08:42
 33/42 anonim ***** válasza:
16%
nem eleg , hogy minden csapbol az folyik, 2014-ben majd meg ratesznek a holokamusok egy lapattal. Lazar jani kidobott nehany milliardot amit az ehes adofizetok szajabol lopott el
2013. okt. 29. 09:31
 34/42 PHP de kóder! ***** válasza:
59%
holokamu? az ugye nem azonos a meg nem tortent trianonnal?
2013. okt. 29. 09:37
 35/42 anonim ***** válasza:
39%

" holokauszt is magyarokat erintett

duplan

magyarok oltek magyar zsidokat

pont az olyan fergek gyilkoltak mint amilyen

te vagy"

Azok nem a náci németek voltak, ilyenkor magyarnak mondjátok magatokat?

És itt a féreg te vagy és a hozzád hasonlóak akik anyagi hasznot akarnak húzni a tragédiájukból, műveletlen bunkó.

Azért ellenszenves némely embereknek mint a kérdező.

Majd akkor makogj trianonnal kapcsolatban ékezetes betű híján külföldről sipákoló, ha ugyanezt csinálnák a "mélymagyarok"!

2013. okt. 29. 12:46
 36/42 anonim ***** válasza:
51%
A holoeszme alapját egy történelmi eseménysor képezi, melynek független vizsgálata sem megengedett. A holokauszt-ideológia legalapvetőbb célja, hogy a Földgolyó népeivel elhitesse: a megtestesült Gonoszság erői ki akarták irtani a zsidókat, ezért az őket (és persze Izrael Államot) érő bármiféle kritika csakis ugyanennek az elvetemült Gonoszságnak a megnyilvánulása lehet, amelynek semmi más célja nem lehet, mint egy újabb „holokauszt” végrehajtása..... A holoeszme célja tehát, hogy biztosítsa a zsidóság bírálhatatlanságát és a cionista elit uralmát a nyugati világban, valamint a palesztinok földjén létrehozott Izrael Állam legitimitását – az pedig csak hab a tortán, hogy a gójok bűntudatának állandó fölszítása és a zsarolás révén jelentős „kárpótlási” pénzeket is bezsebelhetnek a „választottak”.
2013. okt. 29. 17:15
 37/42 anonim ***** válasza:
58%
Romokban az egészségügy, az oktatás, nincsenek munkahelyek, nem születnek magyar gyermekek, mert egyszerűen kilátástalan a jövő - áll a folytatásban. "Az emberek szemlesütve járnak az utcákon, s a mi adóforintjainkból, a mi megkérdezésünk nélkül mit építenének? Egy újabb holokauszt-emlékhelyet. 6 milliárd (azaz 6 ezer millió) 208 millió 8 százezer forintból. Ez szerintem egy agyrém.
2013. nov. 3. 15:35
 38/42 anonim ***** válasza:
36%
A legutolsó válaszadóval 100%-ig egyetértek.
2013. nov. 22. 10:44
 39/42 anonim ***** válasza:
22%
Ha egyesek annyira biztosak benne, hogy minden stimmel a hivatalos állásponttal, akkor miért kell tiltani azt a vitát, amiben a tagadók előállhatnak a feltételezéseikkel? Csak nem félnek a vitától, hogy esetleg kiderülhet valami?
2013. nov. 26. 17:46
 40/42 anonim ***** válasza:

Áldott, békés és boldog ünnepet kívánt Orbán Viktor miniszterelnök a hazai zsidóság képviselőihez hanuka alkalmából intézett üzenetében.

Az üzenetben - amelyet a kormányfő a magyarországi zsidóság képviselőinek levélben is eljuttat - az áll: "a magyar kormány nagyra értékeli azt a vallási és kulturális örökséget, amelyet a magyar zsidóság képvisel".

2013. nov. 29. 13:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!