Hogyan lehetne elérni, hogy befejezzék már végre ezt az állandó Holokauszt-hisztériát?
Én nem vagyok Holokauszt-tagadó, mélységesen sajnálom, ami akkor a zsidókkal történt, legyen ennek évente egy emléknapja (mint más történelmi tragédiáknak), legyen egy múzeuma (Terror háza), de ennyi legyen már elég.
Lassan minden héten Holokauszt-megemlékezés, állandóan ilyen filmek, műsorok. Eltelt azóta 70 év, könyörgöm, fejezzük már be!!!
Sem én, sem a szüleim, nagyszüleim nem tehetnek róla, ami akkor történt. Miért nem lehet helyén kezelni a történelmi eseményeket?
Mellesleg, éppen ez a felfokozott, erőszakos Holokauszt-hisztéria az, ami a zsidóellenességet, antiszemitizmust, Holokauszt-tagadást generálja. Annyira erőszakosan nyomulnak ezzel az átlagemberek felé, hogy éppen az ellenkező hatást váltja ki.
Már a volt Józsefvárosi pályaudvarból is Holokauszt múzeum lesz, elképesztő, komolyan mondom. Én biztos nem engedném oda a gyerekemet, hogy ilyen rettenetekkel tömjék a fejét egy iskolásnak:
"2013-09-13 07:20:00
Sorsok Háza: holokauszt emlékközpont épül Budapesten
A holokauszt gyermekáldozatainak sorsát bemutató emlékközpont épül Budapesten. A Sorsok Házát a régi józsefvárosi pályaudvar épületében alakítják ki, oktatóközpontot, és legmodernebb eszközöket felvonultató kiállítást, és parkot is építenek. A beruházásban aktívan közreműködik a MÁV, a teljes projekt 5 milliárd forintba kerül, és a tervek szerint jövő tavaszra elkészül."
"Hogyan lehetne elérni, hogy befejezzék már végre ezt az állandó Holokauszt-hisztériát?
...
Lassan minden héten ..."
Úgy, hogy nem holokausztozol hetente, Kedves Kérdezõ. Ilyen baromi egyszerû.
Két dolgot külön kell választani: a kormány mostanában tényleg sokat foglalkozik a témával, mert így akarja a külföld előtt megcáfolni a (valahol jogos) antiszemita-vádakat. Persze az újabb múzeumnál olcsóbb lenne ehhez pl. kizárni a pártból Bayer Zsoltot, kirúgni Dörner Györgyöt, vagy megvonni a támogatást a Széles Gábor-féle médiumoktól, de ezt persze nem merik meglépni, mert még a végén rosszakat mondanának róluk az említettek, és esetleg jövőre kettővel kevesebb képviselőjük tömhetné meg a zsebét a mi pénzünkből. Szóval marad a fenti szalonzsidózók támogatása, közben ellensúlyként az állami holokauszt-megemlékezések, hogy lehessen mutogatni külföldön, hogy "nézzétek, nem is vagyunk antiszemiták."
Viszont a megemlékezések nagyobb részét a zsidók csinálják egymásnak. Akit zavar, hogy "aránytalanul több megemlékezés van a holokausztról", bezzeg a többi szemétség: nos, úgy látszik, a zsidók a többi szemétség érintettjeinél jobban ápolják az áldozatok emlékét. Semmi sem tiltja meg az 56-os szövetséget, a Málenkij Robotban elhurcoltak szervezetét stb. hogy megkoszorúzza évente az összes 56-os emléktáblát, sírokat gondozzanak, gyászmisét celebráljanak, felvonuljanak stb. Még állami támogatást is kaphatnának erre pl. a Nemzeti Emlékezet Bizottságától.
De mégsem ápolják megfelelően az áldozatok emlékét, pedig semmi sem áll az útjukba. Emiatt nem a zsidókat kéne b**zogatni, hanem az érintett szervezeteket, akik simán hagyják, hogy feledésbe merüljenek ezek a dolgok. Irigykedsz a zsidókra, hogy mennyit emlékeznek meg a holokausztról, míg a Málenkij Robotról alig hallani? Akkor menj el a helyi 56-os szövetséghez, vagy a POFOSZ-hoz, és kérdezd meg tőlük, hogy miért nem bírtak évekig egy normális megemlékezést összehozni, vagy egy emlékművet megépíteni, miért nem tartanak a témában előadásokat?
csak azt nem ertem, hogy akkort a melymagyar szarkupacoknak miert sir a szajuk trianon miatt?
nem erzel nemi ellentmondast?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!