Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Igaz a hír, hogy az MSZP...

Winters97 kérdése:

Igaz a hír, hogy az MSZP legalizálni akarja a marihuánát?

Figyelt kérdés
Múltkor ebbe az internetes cikkbe botlottam. [link] Nem tudom eldönteni,hogy most igaz lehet e vagy csak egy kamu dolog! (Nem mintha füveznék csak érdekel.)
2013. okt. 12. 23:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kommunista meg szdsz.;dddddddddd Nem vagyok érdekelt politikai körökben szóval plz. hagyj békén a hülyeségeddel. Amúgy remek érvelő választ adtál. Már majdnem meghaladja egy papagáj szintjét. de csak majdnem. Ill szerintem egy öregedő alkoholista kocsma huszár vagy.:( Már boocsesz. azok vágnak egymás fejéhez hogy kommunista meg szdsz ;d nagyot nevettem rajtad. Reménytelen eset vagy. Remélem felvettél egy jó nagy összegű deviza hitelt.
2013. okt. 13. 18:12
 12/16 anonim ***** válasza:

ma 16:22

Megnyugtatlak, hogy semmilyen pártnak még a szimpatizánsa sem vagyok, magasról teszek mindegyikre, egyik undorítóbb, mint a másik, a mögöttük csaholó szánalmas siserahaddal együtt.

2013. okt. 13. 19:34
 13/16 anonim ***** válasza:
ez elég érdekes, hogy ti ketten nem vagytok mszp-sek, sem szdsz-esek, de mégis az mszp-szdsz drogpolitikáját éltetitek itt ebben a kérdésben! hát ez azt jelenti, hogy mszp-szdsz-esek vagytok, csak szégyellitek bevallani!
2013. okt. 13. 19:41
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ!
2013. okt. 13. 22:31
 15/16 anonim ***** válasza:

utolsóelöttinek: Se mszp-s, se szdszes sem vagyok. Egyiket se támogatom mivel egyikkel sem leszünk előrébb. Én egy 22 éves személy vagyok és még nem voltam szavazni. Így a vád nem lehet valódi.

A fű egy gyógyszer. nem pedig Drog..ezt már kifejtettem. Aki tartja valamire magát az gyógyszerként használja. Ráfüggni se lehet, ez is bizonyított. Egyetlen egy indok van amiért nem legális mindenhol a fű. az pedig a gyógyszeripar...Rengeteg jövedelem kieséssel járna a gyógyszeriprnak ha legalizálnák.:)

2013. okt. 14. 09:20
 16/16 anonim ***** válasza:

az hogy legalizálnák, az egy magas társadalmi fejlettséget mutatna, szóval nem fogják. mindig is legális volt, aztán a 60as évektől rájött a világ országaira, szinte egyszerre, hogy tiltani kell. milyen érdekes, biztos nem egy központi helyről jött a törvény. (mióta tiltják, többen fogyasztják, persze ez köszönhető a drága jó filmiparnak is ami csinálja neki a reklámot rendesen.)a marihuánát azért tiltják ilyen nagy erővel, mert aki fogyasztja, az megláthat olyan összefüggéseket, amiket egyébként nem látna. kérdéseket tenne fel, rá döbbenne például arra, hogy mi a f**z értelme van bejárni minden nap dolgozni, tv-t nézni, iskolába járni, stb...

lehet sokaknak egyértelművé válna, hogy az anyagi világ felett is léteznek még világok. és ettől félnek a legjobban.

2013. okt. 20. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!