Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi az oka, hogy nem lehet...

Mi az oka, hogy nem lehet szavazni az eutanáziáról?

Figyelt kérdés
[link]

2013. okt. 8. 21:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
ott van a cikkben, félrevezető volt a kérdés (legalább annyira, mint a cikk címe:D ). Másképpen benyújtva lehet, hogy lehetne.
2013. okt. 8. 22:02
 2/4 anonim ***** válasza:
24%

Azért, mert az eutanázia az rossz, mert az Hitler meg náci és az rossz, értem?

(Nem baj, ha nem érted, elég ha annyit értesz belőle, hogy így gondolkodnak odafent...)

2013. okt. 8. 22:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Mert ha engedélyeznék az eutanáziát, az visszaélésre adhatna okot. Elég egy orvost megvesztegetni, és a nem kívánatos hozzátartozót a másvilágra küldeni.
2013. okt. 9. 07:42
 4/4 rémuralom ***** válasza:
Szerintem, és itt most szándékosan nem tüntetem fel az eutanáziát illető álláspontomat, jobb is, ha nem szavazhatunk róla. Egy népszavazási kérdéshez nem lehet módosító indítványt benyújtani, nem lehet értelmesen, széles körben megvitatni, csak rá lehet ikszelni az igenre vagy a nemre. És hogy pontosan mit is jelent az az igen vagy nem? Az igen teljes elfogadást jelent, a nem pedig teljes elutasítást? Az igen teljes elfogadást, a nem pedig nem teljes elfogadást? A nem teljes elutasítást, az igen pedig részleges elfogadást? Aktív vagy passzív eutanáziáról beszélünk? Az igen mindkettőt engedné, vagy csak a passzívat? Csak korábban saját kezűleg írásba foglalt kérés alapján lehet elvégezni, vagy a közeli hozzátartozók kérése alapján is? Egy rakás kérdés van, amely a népszavazáson nincs feltéve.
2013. okt. 10. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!