Miért nem zárják börtönbe Gyurcsányt és Bajnait?
Figyelt kérdés
Tönkretették hazánkat. Eladták vállalatainkat. Hazaárulás vádjával börtönbe kellene őket zárni.2013. okt. 4. 16:22
21/26 anonim válasza:
21:58 - Így van. Ezekhez még hozzá jön a Fidesz is, idegen érdekeknek szolgáltatták ki ők is az országot.
22/26 A kérdező kommentje:
Nem, én egy 19 éves fiatal fiú vagyok. De lefogadom, hogy jobban értenék az ország fejlesztéséhez, mint a politikusok.
2013. okt. 5. 12:09
23/26 anonim válasza:
Ha egyik párt híve sem vagy akkor, csinálj helyet Orbánnak is.
Mert mire kiderül hogy ő is jól elkúrta addigra itthon egy fél nemzedék felnő majd.
De lehet te is felcsúti nyalis vagy
24/26 anonim válasza:
"Nem, én egy 19 éves fiatal fiú vagyok. De lefogadom, hogy jobban értenék az ország fejlesztéséhez, mint a politikusok."
Nem vagyok kormánypárti , de mondj egyetlenegy területet amihez szerinted értesz. És nézzük meg, mennyire ismered az adott környezetet.
25/26 anonim válasza:
"Tönkretették hazánkat. Eladták vállalatainkat."
Ennyi erővel a rendszerváltás utáni összes kormányfőt le lehetne ültetni (szó,mi szó,meg is érdemelnék)...
26/26 gungasam válasza:
Olyan ez mint a foci...mindenki "jobban" tudja...Ha egyszer odakerül a hatalomba,mindjárt a saját családja jut eszébe az ország haszna helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!