Magyarország 20 év múlva?
esetleg egy kis polgárháború fog kitörni ahol halomra gyilkoljuk a cigányokat, ha nem lesz végre egyenlőség. meglássuk még. bár lehet, hogy kussolni fog mindenki.
én 20év múlva már másik országban akarom tudni magamat, menekülni fogok innen ez biztos.
19:32 - Ott a pont!
Remélem, hogy 20 év múlva megkapjuk a Felvidéket, Vajdaságot és Erdélyt a magyar többség végett.
2020 körül a cigányok a lakosság kb. 12-15%-át fogják kitenni (felső becslés), illetve 8-10 %-át (közepes becslés).
Aki ilyen hülyeségeket ír, hogy a felét stb., az jó lenne, ha a továbbiakban a nem hasára ütve kitalált számokkal dobálózna, hozzájárulva a Lobbik Oroszországért Mozgalom által kampánycélokból gerjesztett össznépi hisztihez, hanem inkább a valós adatoknak is utánanézne.
"17 éves fiú vagyok és én szeretnék egy nyugati országba kimenni és úgy hogy az egész család"
Lehetőleg Amszterdamba vagy Londonba költözz, lehetőleg egy olyan negyedbe, ahol a lakosság fele pakisztáni és marokkói, és egyből rájössz, mit jelent az, hogy túlzás az a hiszti, amit Magyarországon bizonyos pártok csapnak.
Megsúgom, már 8-10 % a cigányok arány a lakosság körében, sőt több olyan falu is van ahol már 90%+ az arányuk( pl Gilvánfa ) meg is lehet nézni milyen állapotok vannak ott.
Az 50% az tényleg túlzás, amúgy én nem olvastam a Jobbiktól ilyen hisztériakeltést, linkeld már be légyszíves.
Jéé, most nézem.Tessék, itt vannak a védenceid:
Most kicsiben megy ez, de 2020-ra biztosan általános lesz mindenhol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!