Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Magyarország 20 év múlva?

Magyarország 20 év múlva?

Figyelt kérdés
Szerinted milyen lesz az ország 20 év múlva itt arra gondolok,hogy a cigányság valószínű már az ország felét teszi ki?
2009. nov. 8. 13:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
76%

esetleg egy kis polgárháború fog kitörni ahol halomra gyilkoljuk a cigányokat, ha nem lesz végre egyenlőség. meglássuk még. bár lehet, hogy kussolni fog mindenki.

én 20év múlva már másik országban akarom tudni magamat, menekülni fogok innen ez biztos.

2009. nov. 8. 17:25
 12/23 anonim ***** válasza:
46%
17 éves fiú vagyok és én szeretnék egy nyugati országba kimenni és úgy hogy az egész család Anya tesók mindenkit tudjak vinni.. ami itt van az már nem állapot , régen csak leszúrták az embert de manapság már lőni is divat..nem mintha a késelés jó lenne...:(:(:( de én bizok azért a jövőbe mert nem szivesen hagynám itt az országot amely megszült, felnevelt. Szeretem Magyarországot gyöngyörű hely csak sok a cigány :(
2009. nov. 8. 17:38
 13/23 anonim ***** válasza:
66%
20 év múlva remélem külföldről fogom megtudni, hogy milyen lett az az ország, amit itthagytam 20éve...:(
2009. nov. 8. 17:48
 14/23 anonim ***** válasza:
58%
De ha rendet raktunk, vissza ne merjetek jönni.
2009. nov. 8. 19:32
 15/23 anonim ***** válasza:

19:32 - Ott a pont!

Remélem, hogy 20 év múlva megkapjuk a Felvidéket, Vajdaságot és Erdélyt a magyar többség végett.

2009. nov. 8. 22:14
 16/23 anonim ***** válasza:

2020 körül a cigányok a lakosság kb. 12-15%-át fogják kitenni (felső becslés), illetve 8-10 %-át (közepes becslés).

Aki ilyen hülyeségeket ír, hogy a felét stb., az jó lenne, ha a továbbiakban a nem hasára ütve kitalált számokkal dobálózna, hozzájárulva a Lobbik Oroszországért Mozgalom által kampánycélokból gerjesztett össznépi hisztihez, hanem inkább a valós adatoknak is utánanézne.

2009. nov. 9. 15:13
 17/23 anonim ***** válasza:

"17 éves fiú vagyok és én szeretnék egy nyugati országba kimenni és úgy hogy az egész család"

Lehetőleg Amszterdamba vagy Londonba költözz, lehetőleg egy olyan negyedbe, ahol a lakosság fele pakisztáni és marokkói, és egyből rájössz, mit jelent az, hogy túlzás az a hiszti, amit Magyarországon bizonyos pártok csapnak.

2009. nov. 9. 15:14
 18/23 anonim ***** válasza:

Megsúgom, már 8-10 % a cigányok arány a lakosság körében, sőt több olyan falu is van ahol már 90%+ az arányuk( pl Gilvánfa ) meg is lehet nézni milyen állapotok vannak ott.

Az 50% az tényleg túlzás, amúgy én nem olvastam a Jobbiktól ilyen hisztériakeltést, linkeld már be légyszíves.

2009. nov. 9. 15:32
 19/23 anonim ***** válasza:

Jéé, most nézem.Tessék, itt vannak a védenceid:

[link]

Most kicsiben megy ez, de 2020-ra biztosan általános lesz mindenhol

2009. nov. 9. 16:07
 20/23 anonim ***** válasza:
Magyarországon az cigány aki annak vallja magát igy ki akar normális statisztikát látni?
2009. nov. 9. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!