Washingtonban amikor történt az a mesterlövészkedés (DC Sniper) az hogy is volt pontosan, illetve mi volt az oka?
Az idősebbik pacák miért gyilkolta csak úgy az embereket?
Valami olyasmit olvastam, hogy meg akarta mutatni a másiknak, hogy kemény az élet
Nem egészen így történt.
A pacák nem volt igazán idős,katonai múlttal rendelkezett,a társa egy fiatal srác volt.
A gyilkolás azzal kezdődött hogy a fazont elhagyta a felesége/barátnője(nem tudom pontosan),depressziós volt,és eltervezte hogy megöli a nőt,az utcán,egy mesterlövész puskával.
Ha jól emlékszem ez nem sikerült neki,viszont mást ölt meg,begőzölt,majd lelőtt még pár embert.
Arra nem emlékszem pontosan hogy mennyire szisztematikusan,vagy csak úgy találomra választotta e ki az áldozatokat. Régen olvastam erről. Mindenesetre akiket az utcán ölt meg,nagyon valószínű hogy találomra,vagy kompenzálandó az elszalasztott kiválasztott áldozatot.
Ha valaki akar akkor még hozzá tesz,vagy pontosít.
De ugye a gugli is tud ezt azt...
Az előző vagyok.
Még annyit hozzátennék,hogy a sniper,és a társa közti kapcsolat nem tudom pontosan min alapult,mivel a fiatal srác még szinte gyerek volt.
De van abban valami hogy az élet keménységének megmutatása is motiváció lehetett.
De a gyilkosságok hátterében biztos nem ez állt mint fentebb említettem. Ez csak a jéghegy csúcsa...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!