Miért vagy jobboldali vagy baloldali?
"Jobboldal. Nem értek egyet az alanyi jogon járó dolgokkal meg a telejs egyenlőséggel, hiszen ha valaki többet tanult és többet dolgozik mint a másik, akkor éljen is jobb körülmények között."
Ezt addig mondják a jobbosok, amíg azt hiszik, hogy majd ők tanulnak többet, és ők fognak jobban élni. Amikor rájönnek, hogy nem, akkor jön a hiszti, hogy a zsidók elnyomják őket blahblah. Szánalmas.
Ja,persze,mintha az élne jobban,aki többet tanult meg többet tett volna:)
Bal oldali vagyok,mert az egyenlőségben hiszek,legalábbis egy ahhoz közeli állapothoz.
Nem gondolom,hogy a buta,egyszerű embereket ki kell irtani vagy nekik alacsony életszínvonal jár csak.
Nem vagyok irigy,elismerem ha valaki jobban teljesít tőlem.
Nem vagyok álszent,nem hiszem semmiféle agymosó vallásban.
Nem hiszem azt,hogy a többségnek joga van elnyomni a kisebbségeket.Nem hiszem azt,hogy a szerencsének kellene eldönteni,hogy ki milyen életet érdemel.
Nem érdekel más emberek magánélete,és nem akarom megmondani hogyan éljenek,és ezt viszont is elvárom.
nem szeretem a hagyományokat,illetve azoknak másokra erőltetését.Minden ember éljen a saját hagyományai szerint,de tartsa tiszteletben ha mást ez nem érdekel.
Jobboldali gondolkodású vagyok bár ennek semmi köze Orbánhoz, vagy akárkihez! És nem volt ez mindig így.
Aki gyerekként nem baloldali gondolkodású annak nincs szíve. Aki felnőttként nem jobboldali gondolkodású annak nincs esze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!