A románok milyen alapon állítják, hogy már 2000-év óta ott élnek ahol jelenleg is?
Milyen alapon állítják állítják hogy 2000-éve jelen vannak Erdélyben? Milyen alapon tekintik Erdélyt ős hazájuknak?
Hogyan kerültek oda ahol most élnek, miközben azon a területen ahol jelenleg élnek csak a töredéke volt latin, fennhatóság alatt és volt Római provincia mindössze kb 150-160 évig?
Több román kulturális történelmi Tv-műsorban elhangozott román értelmiségiek szájából, hogy azon a területen ahol most élnek már több mint 2000-éve jelen vannak és soha nem változtattak helyet, vagy jöttek volna valahonnan.
Milyen alapon állítanak ilyet?
Olyan alapon, hogy hisznek a dákó-román elméletben és ez bőven elég is nekik.
Mint amikor az istenhívők meg vannak győződve arról, hogy egy szakállas bácsi sétálgat a bárányfelhőkön és semmivel nem tudsz rájuk hatni, hogy ez nem így van.
Tessék kérdező:
http://www.youtube.com/watch?v=uDhrdTDd6Wo
A románok ezt gondolják rólunk. Tévedésben élnek.
"mi a hunoktól származóaknak tartjuk magunkat."
:o
Ezt hol hallottad ???
(OV-t leszámítva.)
Még ma is vannak olyanok, akik szerint a "mi voltunk itt előbb" érvnek számít egy területi vita eldöntésében. Én egyetlen olyan esetet sem ismerek a történelemben, amikor erre hivatkozva adtak volna át egy területet valakinek... innentől kezdve a kérdés értelmét veszti.
Tehát, kedves kérdező: minden országban vannak hülyék. A jó hír, hogy a románok között is vannak értelmes emberek. Én még tavaly májusban hallottam egy román régész előadását egy konferencián, akinek az elmondása alapján már a románoknál is felnövőben van egy generáció, akik nem nyalják be az ilyen hülyeségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!