Van itt valaki, aki reménykedett a Jobbikban, de kiábrándult, vagy elundorodott tőle?
Mert elkezdtek össze vissza fröcsögni, hülyeségeket beszélni, Iránnal barátkozni. Elvileg antikommunisták, de a csőbalos exkomcsi Nyikos volt a pénzügyminiszterjelöltjük.
A gazdasági programja egy "kolbászból kerítés" jól hangzó, de tényekkel nem alátámasztott program. A 2010-es választások előtt ábrándultam ki belőlük.
Én nagyon hittem bennük, rájuk is szavaztam.
Viszont az a retardáltság amit produkáltak az már sok volt.
A folyamatos ok nélküli zsidózás már röhejes volt, de nálam az i-re az tette fel a pontot amikor EU-s zászlót égettek.
Köszönöm eddigi valaszotokat!
Továbbra is várom a véleményeteket! :)
"A folyamatos ok nélküli zsidózás már röhejes volt,"
Linkelnél nekem egy olyan videót amiben a zsidó szó, úgy hangzott el, hogy "te te gonosz zsidó mit képzelsz" és nem úgy, hogy "a zsidó nagy tőkés..." Ja! És persze Jobbikostól.
Mert általában erre már nem tudtok sem videót sem blogot linkelni egy Jobbikostól/ról sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!