Milyen büntetésre számíthat majd a román válogatott a Románia-Magyarország mérkőzés után?
Mint tudjuk a magyar-román meccs zárt kapus volt mert a szurkolók egy csekély része antiszemita megjegyzéseket tett a Magyarország-Izrael mérkőzésen, illetve a Fradi és a Honvéd is büntetésben részüst a rasszista,gyűlölködő szurkolók miatt.
Mivel Magyarország és Románia között eléggé forr a levegő, főleg mostanában (Vona,autónómia, stb...) és úgy egyébként is, szerintem jó eséllyel lesznek magyarellenes bekiabálások, esetleg még a magyar zászló égetése sincs kizárva, bár nem szeretnék jósolgatni, de erre azért meg van az esély.
Örömmel vettem tudomásul,hogy nem tűrik meg a gyűlölködést a futballpályákon és ezek ellen fel is fognak lépni, szerte a világon, így kíváncsian várom,hogy a románokat mivel fogják büntetni?Ti mit tippeltek?
Vagy ez csak is a zsidókat,romákat és négereket kirekesztő megjegyezések ellen irányul?... és amit majd a románok tesznek az az ország belügyének minősül?!Mert én realista vagyok, és ezt annak tartom.
Kolozsváron volt már magyar zászlóégetés, és meg is büntettték őket... Bár nem az UEFA és nem a klubot, hanem a kolozsvári törvényszék a gyújtogatókat...
Nekem beugrik egy Románia-Magyarország női kézilabda európa bajnoki elődöntő mérkőzés, ahol az EB-rendező románok nem játszották le a magyar himnuszt (helyette az albánt), amikor első perctől utolsóig az egész csarnok fütyülte, mocskolta a magyarokat, dobálta a vendégszurkolókat.
Amikor a lányok megszerezték a vezetést "véletlenül" áramszünet lett, majd a románok vezettek, az újabb magyar góleső után hirtelen újabb áramszünet lett, hogy megtörjék a válogatott lendületét.
Ezt szabad.
Nekik szabad.
Ellenünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!