Magyarország kezdő 11. Mit szóltok? A Magyar Labdarúgó Válogatott összeállítása
Az edző én lennék. xd
Véleményem szerint a védők nagyon lehúzzák a csapatot,de ennek ellenére megpróbálok egy-két védőt betenni.
Bogdán
? Tímár Gyepes ?
Vass
Gyurcsó Dzsudzsák/Huszti
Gera
Szalai
Persze különböző variációk lehetségesek!
Husztinál vagyok nagy bajba, mert most egyszerűen parádézik a Hannover-be, de DZSUDZSÁKOT semmiféleképpen nem hagynám ki. Tőzsér is beférne, de Gera alap, Gyurcsó meg iszonyatosan nagy tehetség, és nagy gyors!
Cserék:
Gulácsi
Juhász
Varga
Huszti
Tőzsér
Sándor
Németh
Szabics
Filkor
Koman
Pintér
Vagy:...(3-1-3-1-2-be)
Bogdán
Tímár Juhász Gyepes
Varga
Dzsudzsák Huszti
Tőzsér
Gera
Szalai Németh
Itt Tímárnak és Gyepesnek meg kell ,,küzdenie,, a szélekkel is. Dzsudzsák került a bal szélre,Huszti pedig a bal szélre. Varga a szűrő, Tőzsér osztogat, előtte ici picit Gera szabad kezet kapva tőlem. xd Szalai itt kap egy csatárpárost, Németh Krisztián személyében.
Látom nagy Gyepes rajongó vagy. Micsoda egy tehetségtelen
focista.
Gyepes? Te jó ég! Te melyik bolygón laksz?
Tény,hogy gyenge a védelmünk, de Gyepes csak tovább rontaná!
Kedves Válaszolók!
Leírtam,hogy a védelem húzza le a csapatot. Ne egy emberen akadjunk fent ha kérhetem. :D xd
Összeállításomban nem a védelem volt a kulcspont. Inkább a középpálya,és a támadószekció volt a középpontban.
Nem vagyok Gyepes rajongó, de ez a védelem egy kalap sz@r,és megpróbáltam egy másik ember,aki ráadásul magas.
is. xd
Köszönöm a válaszokat!
A napokban raktam össze az én nemzeti tizenegyemet. Minden szempontból megnéztem a legtöbb focistát, és azt hiszem ez lenne a legütőképesebb felállás:
3-2-3-2
Tehát:
Király
Horváth G. Juhász Korcsmár
Varga Tőzsér
Dzsudzsák Gera Huszti
Szalai Németh
Cserék: Balajcza, Bogdán, Leandro, Vass, Hajnal, Szabics, Németh, Nikolics, Gyurcsó.
Indoklás.
Király: bárki bármit mond, Magyarország jelenlegi legkomplettebb kapusa. rutin, magabiztosság, és bár mindenki szerint öreg, nézzetek meg egy válogatott edzést. Meg fogtok lepődni. Mint egy 25 éves. Iszonyat mozgékony.
Horváth Gábor:
Nagyon elfelejtették, de a legmegfelelőbb lenne a jobb oldalra. Vanczák? Elek? Lipták? Kabaré. Van egy bombaformában lévő Horváthunk, ő kell a jobb védő helyére, ezzel újra stabilitást adva a jobb szélnek.
Juhász:
Nincs mit indokolni. Magyarország legjobb, Közép-Európa egyik legjobb védője. Ott a helye.
Korcsmár:
Gyors, és rutintalansága ellenére magabiztos. Hosszútávú megoldás.
Varga:
Kényszerből lett jobb védő, ám a JVK szerepében újra a BL-Lokis formáját hozhatja. Nincs nála jobb védekező középpályásunk.
Tőzsér:
Tökéletes lövőtechnika, magabiztos szerelések, igazi vezért. Meg kell kapnia a lehetőséget.
Gera:
Ő nálunk A csapatkapitány. Benne van a 2000-es évek legjobb 3 játékosában. Lát a pályán, jól lő, jól osztogat. A legbiztosabb pont.
Huszti:
Itt a helye. A jelenlegi legjobb formában lévő magyar játékos.
Dzsudzsák:
Nincs ok indoklásra. A legnagobb sztárunk.
Szalai:
Tökéletes center. Nagydarab, és mellé még technikás is.
Rudolf:
Gyors. Nagyon gyors. Jól lő, nagyon lát a pályán, rendkívül jó a helyzetfelismerési készsége.
Az edző meg én:D Na jó, maradhat Sanyibá, de meg kell beszélnie mindent Husztival. Méghozzá gyorsan.
Kedves Utolsó!
Szinte egyetértek! Jó csapat,és jók az indoklások! :D
A végén sztem Rudolfot akartál írni :D :D
És LENS mit csinált a magas magyar védőkkel? Vajon a spanyolok miért alázzák a mezőnyt? Ráadásul számtalan példa mutatja, hogy a magas védőket atomjaikra szívatták a gyors cselgépek mint Maradona,Belanov,Messi,Robben,Walcott...
1984-ben az 178 cm magas Andrusch volt Hollandiában a nyerő (Gullit,Rijkaard,Van Basten is játszott)! Most Bogdán a holland "c" csapat ellen is kapitulált.Ha esetleg a kapusokat is nézzük.
Én 190 cm felett mindenkit eltanácsolnék a focitól.
Vitatkoznék...
Ha nincs Bodnán 6-7 góllal kapunk ki.
Bogdán helyébe meg nem is lennék, úgy hogy ilyen védők állnak előtte. Nézd meg a 4 bekapott gólt.
És 2 gólt nem fejeltünk el... a 3. gól gyermeteg hiba..Odafejeltük.... stb....!
Köszönöm a válaszod! :D
Köteles
Vanczák
Juhász
Varga
Halmosi
Gera
Tóth
Koman
Huszti
Szalai
Dzsudzsák
vagy Gera megy fel Szalai mellé, Dzsudzsák egy sorral hátrébb Huszti pedig át a jobb oldalra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!