Mi értelme van a Nagy-Magyarország imádatnak?
Matricák, kitűzők, zászlók, annak a butaságnak a hangoztatása, hogy 'micsoda igazságtalanság volt az ezeréves ország szétdarabolása', stb.
Nem kéne ebből végre kinőni már?
Értelme nincsen, de amíg csak a maguk öröméért csinálják és nem nekem akarják megmondani, hogy mit gondoljak, addig felőlem csináljanak hülyét magukból.
Az autók matricázása kárt nem okoz, normális emberek számára csak jó figyelmeztetőként szolgál, hogy hogyan álljon a tulajához.
Én ugyan nem pontoztam, de nehogy már megmond, hogy ki hogyan pontozhat, meg milyen magyar :)
Én nagy ívben kerülöm az olyanokat, akik ilyesféle matricákkal, zászlókkal, kitűzőkkel veszik magukat körül.
Nekem nincs semmi bajom azzal, ha Nagy-Mo. matricákat ragasztanak ide-oda, ilyen pólókat hordanak. Csak a gyűlölködés nem tetszik nekem. Én nem értem az olyan embereket, akik fekete ruhába öltöznek, bakancsot hordanak és kopaszra nyírják a hajukat, és megtanulják, hogyan kell ilyen pofát vágni. Ez teljesen értelmetlen dolog.
Megértem, hogy egyeseknél a sebek nehezen gyógyulnak, nehezen törődnek bele. De a gyűlölködés nem old meg semmit.
Kérdező! A kérdésedre a válaszom az hogy nem és meg is magyarázom hogy miért aminek több oka is van.
Egyik ok, egyik párt sem emlékezik meg méltón trianonról csak a jobbik, mert az hogy ünnepelnek egy gyásznapon azt nem igazán nevezném megemlékezésnek.
Másik ok, hogy nem mondhatunk le egykönnyen arról az ezeréves területről ami 1920. június 4-ig a miénk volt, és ezt nem kellene szó nélkül hagyni sőt a jobbik nem is fogja ez biztos, mert ők az egyetlen olyan párt akik foglalkoznak a külhoni magyarsággal, nem pedig figyelembe sem veszik a követeléseiket mint bármely más párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!