Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Számít egy internetes szavazás...

Számít egy internetes szavazás a legnépszerűbb magyar rádió érdekében? Ugye számít?

Figyelt kérdés
[link]
2009. okt. 30. 20:58
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
65%

nem hallgatok danubius-t inkább rádió1

balázsról meg megvan a véleményem, minden embert lealacsonyít, csak ő lehet az isten

2009. okt. 30. 23:02
 22/34 anonim ***** válasza:
80%

Remélem, Isten ebben nem segít, kérdező. :-)

Van, amúgy nagyon jó zenéket sugárzó keresztény rádió, mi szoktuk hallgatni, jók rajta a műsorok, nem alacsonyítanak le senkit, nem gúnyolódnak, nem bolondítják be a tudatlan, buta rádióhallgatókat telefonos pénzhajhász emelt díjas játékokkal, és a zenék se rosszak. Ha Istent hívogatod, esetleg néha ebbe hallgass bele. A frekvenciát nem tudom, de tekergesd a csatornaállítót.

2009. okt. 30. 23:13
 23/34 A kérdező kommentje:
Én is ezek közé (az általad említett buta hallgatók közé) tartozom. Még elemzem a válaszod...
2009. okt. 30. 23:35
 24/34 A kérdező kommentje:
Elemeztem a választ! Én egy általános szólást alkalmaztam, melyet minden nap hallhatsz. Én nem hívogattam Istent.
2009. okt. 30. 23:42
 25/34 anonim ***** válasza:
78%
Elemezted? Ügyes :-) Fejlődőképes vagy. Az általad kedvelt rádióadók műsorvezetői elemzés és gondolkodás nélkül gúnyolódtak mindenkin, aki épp eszükbe jutott. Tudod, nekem ez nem szimpatikus, egy ilyenben egyszer én is érintett voltam, ők meg érzéketlenek voltak. Akkor döntöttem úgy, hogy őket soha többé nem hallgatom.
2009. okt. 31. 00:25
 26/34 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem egyáltalán nem baj, hogy megszünik. Bár lehet, az újabbak még gagyibbak lesznek. Én nem is hallgatok rádiót, mert színvonal alatti, és minden adónak van 100 db zenéje, abból aktuálisan 50-et játszanak. Ez jellemző leginkább a Rádio 1-re, amin fiatalos zene menne, szóval nekem tetszene, de minden nap minden órában ugyanaz a 20 szám... elég siralmas.

Egyébként meg a cigány adót kéne beszüntetni, ha létezik még.

2009. okt. 31. 01:14
 27/34 anonim ***** válasza:
53%
Az emberek lassan éhendöglenek, egy kiló kenyér 500 Ft, de ti az idióta rádióért sírtok. Lakjatok jól rádióval. Mindenesetre még lehúzza a pánzt a sláger az emberekről, hiszen nem kicsi haszna van az ilyen sajnálkozó betelefonálásokból.
2009. okt. 31. 07:39
 28/34 anonim ***** válasza:
87%
Remélem, az adónkból egy fillér se megy ezekre a célokra.
2009. okt. 31. 09:16
 29/34 anonim ***** válasza:
65%
a cigány adó a Roxy és még létezik de nem tudom mitől cigány...
2009. okt. 31. 10:38
 30/34 anonim ***** válasza:
88%
nah ezt a roxy-t is rosszul tudja az aki mondta nekem... Az CIGÁNY rádió az a RÁDIÓ C
2009. okt. 31. 10:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!