Számít egy internetes szavazás a legnépszerűbb magyar rádió érdekében? Ugye számít?
nem hallgatok danubius-t inkább rádió1
balázsról meg megvan a véleményem, minden embert lealacsonyít, csak ő lehet az isten
Remélem, Isten ebben nem segít, kérdező. :-)
Van, amúgy nagyon jó zenéket sugárzó keresztény rádió, mi szoktuk hallgatni, jók rajta a műsorok, nem alacsonyítanak le senkit, nem gúnyolódnak, nem bolondítják be a tudatlan, buta rádióhallgatókat telefonos pénzhajhász emelt díjas játékokkal, és a zenék se rosszak. Ha Istent hívogatod, esetleg néha ebbe hallgass bele. A frekvenciát nem tudom, de tekergesd a csatornaállítót.
Szerintem egyáltalán nem baj, hogy megszünik. Bár lehet, az újabbak még gagyibbak lesznek. Én nem is hallgatok rádiót, mert színvonal alatti, és minden adónak van 100 db zenéje, abból aktuálisan 50-et játszanak. Ez jellemző leginkább a Rádio 1-re, amin fiatalos zene menne, szóval nekem tetszene, de minden nap minden órában ugyanaz a 20 szám... elég siralmas.
Egyébként meg a cigány adót kéne beszüntetni, ha létezik még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!