Ennyire tudatlanok lennénk?
" uch, sújos, a kedves hozzászóló csak ha
távcsövel látott "liberalis baloldalit". Én is
ilyennek tartom magam, és ugye pont az a
lényeg, hogy NE legyenek kisebbségekkel,
bevándorlókkal szemben elöitéleteket
(pontosabban gyülölködesre gondolok).
Mellesleg még nem tapasztaltam, hogy a nem-
MOi magyarokat valaki 'gyüttment'-ként
kezelte volna (amig nem barna a böre)."
Hát csak én szoktam volt olvasgatni miket írogatnak egyesek, és hát a saját szememnek jobban hiszek.
Itt sem különbek!
www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__4731444-magyarorszag-miert-nem-vetozta-meg-romania-eu-csatlakozasat
Tessék, itt is van egy aki szembeköpi a saját "elveit"!
Amíg fújol a határontüliakra "egyeseket" meg mosdat.
És hány ilyet össze lehetne még szedni.
#9-10 vagyok. (nem is olyan rosz ötlet az a nicknév... de folyton késön jut eszembe:)
elözönek kösz a valaszt. A link alatti threadben... meglepett, hogy valaki magyar a romániai magyarokat ilyen érzéketlenül, szinte ellenszenvvel nézze, mint az a 62%os kommentelö. Azért szerintem ez a hangvétel nem jellemzö ebben a témában, sztem semmilyen oldalon! Ezzel sztem egy akármilyen SzDSz-es oldalon is jópár embert kiakasztott volna. (itt nem ez az érzésem, de: néha tényleg láttam provokátorokat, akik láthatóan a túloldalhoz tartoznak, jó kis hobbi lehet)
Persze azért eltérnek a vélemények (pl. pontosan mekkora befolyásuk legyen a nem MOn lakó magyaroknak az itteni eseményekre, parlamentre), és hát van olyan, hogy ami egyik oldalon elterjedt, a másikat kiakasztja. (Nekem pl. majd eldurrant a fejem, mikor az egyik jóbarátom, akkor a Kóka-szdsz-frakcióval szimpatizálva azt mondta, az Operaház müködjön csak piaci alapokon:)
De azért kicsit mániám, hogy igenis lehet kultúráltan, provokáció nélkül megfogalmazni dolgokat, a belinkelt thread nem éppen ezt demonstrálja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!