Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miként akadályozhatnám meg a...

Miként akadályozhatnám meg a sok lopást?

Figyelt kérdés

Na, próbálom rövidre fogni a dolgokat:

A kertnek van egy első, és egy hátsó része. A ház elől van( itt alszok este), egy kisebb hely pedig hátul, tele szerszámokkal, értékekkel, stb..

Kb. hétfő este óta jönnek minden második nap, és elvisznek valamit. Vittek már el hegesztőtrafót, gyalugépet, satut, stb.

Nem tudom, mikor fognak legközelebb jönni, de feltételezem, hogy hamar, és még van mit elvinni, egy csomó szerszám, üllő, egy nagyobb satu( amit már próbáltak elvinni, látszik, hogy feszegették).

Van egy viszonylag nagytestű kutya a háznál( német juhász-keverék), ő ugatott éjjelente, vagy egy órán keresztül( én nem ébredtem rá fel, csak a szomszédok mondták), de nem csinált velük semmit(?ezt nem igazán értem?).

A másik szomszédban senki sem lakik, oda mennek be az utcáról, és onnan jönnek át ide( feltételezem én). Gondoltam, hogy a satut erősebben lecsavarozom, és áramot vezetek bele( elvégre az nem a kerítés ott semmi keresnivalója nincsen neki), de nem tudom, mennyire lenne ez jó dolog.

Ebben kérném a Ti segítségeteket, miként lehetne őket legális úton megállítani?( mert ugye a rendőrség az a tolvajok mellé áll) Köszönöm a Segítségeteket!

(Régebben egy ladát loptak el, mikor egy napig nem volt itthon senki, de ez már volt jó pár éve, csak úgy pluszba írtam, mikre képesek..)

2013. aug. 16. 19:15
1 2
 11/12 anonim válasza:
most nem mondom, hogy megnéznélek egy kicsit erősebb áram alatt, mert nem, de attól, hogy nem halálos, még tud nagyot ütni :)
2013. aug. 21. 21:12
 12/12 anonim ***** válasza:
Áramot nem lehet semmibe vezetni, csak feszültség alá lehet helyezni, oszt majd megy az áram magától!
2013. aug. 22. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!