Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az ország jelentős részén...

Az ország jelentős részén kb.9 hete nem volt egy csepp eső sem. (lehűlés sem) Szerintem a politikának van köze a dologhoz. Emlékszik valaki mondjuk az elmúlt 50 évben volt e hasonló?

Figyelt kérdés
Egyhangú undorító fertő.Én már gyűlölöm a nyarat......
2013. aug. 12. 20:40
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Számomra fertő,mert nem lehet aludni,még normálisan kakálni sem.Folyamatosan szakad rólam a víz,pedig nem vagyok szívbeteg.Nincs oxigén.Büdös,minden,és mindenki,rohadnak a kukák,jönnek a csúszómászók,szúnyogok.Kiszárad minden,szabályosan felég.Bőrrákot lehet kapni,és még a női frizurás srácok is kint majomkodnak.Abban igazad van,hogy ha ezen dühöngök,az még csak rosszabb,de nem tudok másra gondolni,minden percben ezt érzem.Jövőre IPARI teljesítményű klímát veszek.
2013. aug. 12. 21:22
 12/18 anonim ***** válasza:
Kik azok a női frizurás srácok? :D
2013. aug. 12. 21:24
 13/18 A kérdező kommentje:
Azok a 15-22 éves nyikhaj fiúk,akik olyan frizurát vágatnak maguknak,ami még egy nőnek is gázos.A fiatalok kb fele.
2013. aug. 12. 21:29
 14/18 anonim ***** válasza:
Tavaly és tavalyelőtt sem esett szinte egyáltalán, előtte viszont kirohadtak a földek az ártól, azzal sem jártunk jobban. Nem az a legnagyobb baj vele, hogy egyhangú (együttérzek, én is gyűlölöm), hanem az, hogy kiég az ország teljes növényzete...
2013. aug. 12. 22:56
 15/18 anonim ***** válasza:
Miskolcon tegnap jó most hajnalban írom szóval tegnap előtti este és tegnap hajnalban olyan hideg volt mint októberben napközben. És nekem végig nyitva volt fullra az ablak szóval teljes pizsiben aludtam meg takaróval rendesen.
2013. aug. 13. 00:23
 16/18 anonim ***** válasza:

A politika tehet róla? Te milyen hülye vagy?

Egyértelmű, hogy a feministák, a zsidók meg az Ősi Idegenek tehetnek róla.

2013. aug. 14. 12:40
 17/18 A kérdező kommentje:
A politikát éppen ők irányítják,és hülye vagy te.
2013. aug. 14. 13:31
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem, mert az még nem politika, ha egy feminista zsidó földönkívüli (kombinálva még félelmetesebb!) megissza az összes vizet.

A politikát meg én irányítom, és csak tudnám, ha feminista lennék, és/vagy zsidó, és/vagy csápjaim lennének, nem?

2013. aug. 14. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!