Miért útálják a magyarok a szlovákokat?
Figyelt kérdés
2008. jún. 28. 22:25
1/13 anonim válasza:
Szerintem a Szlovákok utálják a Magyarokat... Én nem utálom őket!!!
2/13 anonim válasza:
azért mert a szlovákok utálják a magyarokat :D ök kezdték :D :D
3/13 anonim válasza:
lehet, hogy ez a dolog még trianonra vezet vissza
4/13 anonim válasza:
Igen tényleg a tótok dobálják mindenkire a szaroslepedőt, a baromi nagy kissebbségi komplexusuk miatt, de ezeket mindenki utálja akinek valaha dolga volt velük a történelem során, a csehekkel sincsenek jóban, azok meg csak lenézik őket mint egy szikkadó szardarabot az utcán ugyan mit foglalkozzanak ezekkel a korcsokkal, javaslom tegyük mi is őket a megillető helyükre mivel egyebet úgysem tudnak velünk tenni mint a vélt sérelmeiket kántálják mindenkivel szemben. Tulajdonképpen ezek olyan kisebbség mint a kokerók csak önálló országgal amit 100%-ban tőlünk loptak! Még a nyomorult fővárosuk is magyar koronázási város!
5/13 A kérdező kommentje:
Tényleg???
Azt azért meg lehet nézni ,hogy a szlovákok államadóssága töredéke a magyarokénak.
És mer néhány rohadék péolitikus mindenfélét beszél,azzal az országy -főleg a déli rész egyáltalán nem ért egyet.
2008. jún. 29. 09:43
6/13 anonim válasza:
am biztos azért mert ien kicsi föld jutott nekik.. nekünk meg nagyobb...magyarázzák meg miért utálnak minekt...mer senki nem érti XD
7/13 anonim válasza:
Miért, utálják ?
Én magyar vagyok, és nem utálok senkit, csupán azért, mert máshova született!
Azt is elvárom, hogy engem sem a származásom szerint ítáljenek meg!
Mindenütt található szeretetreméltó ember, és utálatos is.
9/13 anonim válasza:
15:47-es válaszolónak:
Igazad,van,vannak itt is jók/rosszak,meg ott is.
Először én is nagy ,,szlovák-ellenes" voltam,de utána rájöttem,hogy mi sem vagyunk jobbak,és olvastam is,hogy a szláv népek már jóval előttünk itt voltak mint mi...
De szerintem már ideje lenne kibékülni!!!
10/13 anonim válasza:
Na arra én nagyon kiváncsi leszek arra a békülésre =D, nekem semmi bajom senkivel, de itt élek Szlovákiában és hát ezek a tótok /szlovákok/ nem épp ugy néznek ki már amelyik, hoyg ki akarna békülni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!