Miért baj az ha a bal oldal felé húzok?
Üdv,
Ha elkezdek valakivel beszélgetni a politikáról akkor èrződik, hogy a bal oldal felé húzok... és ezek után jönnek a beszólások, hogy ****** komcsi stb.. Nem értem, miért baj az ha jobban preferálom a bal oldalt?! (egyébként még soha sem szavaztam egyik pártra sem, csak most, hogy kezdődik a kampányozás a bal oldalt szimpatikusabbnak látom..ennyi az egész...)
A kérdés nem provokatív, normális válaszokat, Köszönöm!
utolsó:
Nem vagyok hiszékeny... csak meg kell nézni a statisztikákat, diagrammokat.. Egyébként pedig tudja mindenki, hogy mindegyik hazudozik...
Magyarországon nem létezik külön bal meg külön liberális oldal.
Az MSZP magába olvasztotta ezt amikor még egyben volt az SZDSZ-el.
Aki baloldalra szavaz, az hozzájárul Magyarország megdögléséhez.
Ugyanis ,a baloldal kezdte ezt a roma tenyészetet.
Gyakorlatilag pénzelik a szaporulatukat,a szavazatért.
Ja és mindezt a te adódból kérdező.
Nem kevés pénzt költenek erre, csakhogy tudd.
Aki ezt támogatja az vagy mazochista vagy elmebeteg.
"Nem vagyok hiszékeny... csak meg kell nézni a statisztikákat, diagrammokat.."
Azt nézték a devizahitelesek is annakidején...
"Nem vagyok hiszékeny... csak meg kell nézni a statisztikákat, diagrammokat.."
Mert azok szerinted nem úgy vannak beállítva ahogy a szerkesztő szeretné hanem az valós adat az esetek 99,9%-ban ugye? Kérlek mesélj még.
#13-as:
A devizahiteleseknek sem mondta azt senki, hogy olyan marad a törlesztőrészlet, tudhadták ők is, hogy változni fog csak ők erre nem gondoltak "valamiért"
Nem lenne baj, ha egy "komolyabb" baloldallal szimpatizálnál és nem az itteni branccsal!
Jó példa a tótisztáni, románisztáni.
"A devizahiteleseknek sem mondta azt senki, hogy olyan marad a törlesztőrészlet, tudhadták ők is, hogy változni fog csak ők erre nem gondoltak "valamiért""
Tudták a francokat. Nem 90000 volt a törlesztő, hanem 60000. Ezt nézték. Semmi mást. Tisztelet persze a kivételnek, akik nem sokan vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!