Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért baj az ha a bal oldal...

Miért baj az ha a bal oldal felé húzok?

Figyelt kérdés

Üdv,

Ha elkezdek valakivel beszélgetni a politikáról akkor èrződik, hogy a bal oldal felé húzok... és ezek után jönnek a beszólások, hogy ****** komcsi stb.. Nem értem, miért baj az ha jobban preferálom a bal oldalt?! (egyébként még soha sem szavaztam egyik pártra sem, csak most, hogy kezdődik a kampányozás a bal oldalt szimpatikusabbnak látom..ennyi az egész...)

A kérdés nem provokatív, normális válaszokat, Köszönöm!

2013. aug. 1. 14:21
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

utolsó:

Nem vagyok hiszékeny... csak meg kell nézni a statisztikákat, diagrammokat.. Egyébként pedig tudja mindenki, hogy mindegyik hazudozik...

2013. aug. 1. 15:31
 12/18 anonim ***** válasza:

Magyarországon nem létezik külön bal meg külön liberális oldal.

Az MSZP magába olvasztotta ezt amikor még egyben volt az SZDSZ-el.

Aki baloldalra szavaz, az hozzájárul Magyarország megdögléséhez.

Ugyanis ,a baloldal kezdte ezt a roma tenyészetet.

Gyakorlatilag pénzelik a szaporulatukat,a szavazatért.

Ja és mindezt a te adódból kérdező.

Nem kevés pénzt költenek erre, csakhogy tudd.

Aki ezt támogatja az vagy mazochista vagy elmebeteg.

2013. aug. 1. 15:36
 13/18 anonim ***** válasza:

"Nem vagyok hiszékeny... csak meg kell nézni a statisztikákat, diagrammokat.."

Azt nézték a devizahitelesek is annakidején...

2013. aug. 1. 16:20
 14/18 anonim ***** válasza:

"Nem vagyok hiszékeny... csak meg kell nézni a statisztikákat, diagrammokat.."

Mert azok szerinted nem úgy vannak beállítva ahogy a szerkesztő szeretné hanem az valós adat az esetek 99,9%-ban ugye? Kérlek mesélj még.

2013. aug. 1. 16:23
 15/18 A kérdező kommentje:

#13-as:

A devizahiteleseknek sem mondta azt senki, hogy olyan marad a törlesztőrészlet, tudhadták ők is, hogy változni fog csak ők erre nem gondoltak "valamiért"

2013. aug. 1. 17:00
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem lenne baj, ha egy "komolyabb" baloldallal szimpatizálnál és nem az itteni branccsal!

Jó példa a tótisztáni, románisztáni.

2013. aug. 1. 17:39
 17/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, én arra lennék kíváncsi hogy mi az, ami egy nem hiszékeny embernek tetszhet a mai magyar baloldalban? Persze kivéve ha nem tartozol valamilyen kisebbséghez, vagy nem rokonod valamelyik politikus...
2013. aug. 1. 18:15
 18/18 anonim ***** válasza:

"A devizahiteleseknek sem mondta azt senki, hogy olyan marad a törlesztőrészlet, tudhadták ők is, hogy változni fog csak ők erre nem gondoltak "valamiért""

Tudták a francokat. Nem 90000 volt a törlesztő, hanem 60000. Ezt nézték. Semmi mást. Tisztelet persze a kivételnek, akik nem sokan vannak.

2013. aug. 1. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!