Ez az oldal a jobboldaliak helye. De miért gondolják, hogy csak azért, mert van egy oldal, ahol ők vannak többségben, akkor az az egész országban is így van?
Remélem tecciik ééteni
:)
Azt soroltad, ami SZERINTED jellemző, de ez a valóságot nem fedi.
Hidd el, senki nem akar melegeket nézni a Hősök terén "rózsaszín tangában döngetik egymást" és a cigányok viselkedését sem akarja senki sem elnézni.
Attól, hogy ezt egyesek sokat hangoztatják, még nem lesz igaz.
"Hidd el, senki nem akar melegeket nézni a Hősök terén "rózsaszín tangában döngetik egymást" és a cigányok viselkedését sem akarja senki sem elnézni."
Ahhoz képest, hogy senki nem akarja elnézni, mégis szinte mindenki elnézi és közönnyel viseltet iránta. Szóval ne gyere nekem ezzel az álszent szöveggel, mert én csak a valóságot tartom szem előtt és bizony az a valóság, amit felsoroltam fentebb.
"amikor 4 cigánygyerek molesztál egy aranyos, szőke magyar lányt a buszon, akkor azt szerinted tűrnie kéne a buszon utazó többi magyarnak, mert a cigányok lelki érzékenységére tekintettel kell lennünk a liberális logika szerint..."
Téged előadásokon kéne mutogatni, hogy mennyire lehet összezavarni egy ember pszihéjét. Tőled még a Vona is bocsánatot kérne (de inkább a szüleidtől) hogy ezt a hatást érte el.
Az a vicces ketteskében, hogy itt állítja, hogy ez az "általános liberális felfogás". Egyrészt ilyen nincs. Másrészt a liberalizmus lényege: mindent meg lehet tenni, amíg EZZEL MÁSNAK NEM ÁRTASZ!!!! A példáid pedig ezért nem jók: 1) közszeméremsértés. Ha valóban megtörtént amit állítasz, menj és tegyél feljelentést. Lábad van, kezed van, telefonod van. Érdekes módon ezt egyetlen szélsőjobber sem tette meg, de mi vagyunk számon kérve, hogy miért tűrjük. Miközben ti ugyanúgy ültök ölbe tett kézzel.
2) példa: fizikai erőszak. Ha ilyet látsz, azt tilos eltűrni, kötelességed jelenteni a rendőrségnél. Én még ilyennel nem találkoztam, szóval nem értem megint miért tőlünk kéred számon, hogy miért tűrjük, miközben te ugyan úgy nem intézkedtél!
Hogy is fogalmazzak?
Tegyük fel, választanod kell.Mi vagyunk a jobboldaliak.
Minket választasz, vagy őket: http://www.youtube.com/watch?v=GqX94CZykZo?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!